lauantai 31. maaliskuuta 2012

Kevättä!

Kävin eilen lähikaupungin uudessa kauppakeskuksessa. Mukana Peikko, Helmi ja Rusina sekä siskoni pienimpänsä kanssa. Siellä oli avajaishulinaa. Ostelin ruokia tarjouksista ja lapset saivat ilmapallot. Ostin tulppaanejakin, keltaisia, pääsiäisen väreissä.

Kävimme siellä yhdessä pienessä liikkeessä. Tiger nimeltään.Siellä myytiin ihania salkkuja. Ostin jokaiselle lapselle oman salkun. Maksoivat 3e/kpl. Siskoni osti minulle ihanan ompelurasian.

Sain jokin aika sitten kirjan luettua, Iranilainen tytär. Kirja oli hyvä, pysäyttävä. Tosi tarina. Nyt taas kirja yöpöydällä kesken, se kirja on lainassa äidiltäni.

Pojat kaivoivat eilen polkupyöränsä esiin ja ajelivat innoissaan. Se on kevät! Kävivät pyörillä hakemassa pajunoksia ja koristelivat ne sulilla.Menevät huomenna virpomaan isovanhemmille.Sitä on odotettu!

Tänäänkin on aurinko lämmittänyt. Pelkään niin että vielä tulee kylmää ja lunta.. No, nyt nautitaan näistä keväisistä keleistä. Varsinkin esikoinen viihtyy ulkona, on ollut siellä lähes koko päivän. Välillä käy sisällä syömässä.. Mies rakensi sählymaalin ja poika viihtyy ulkona pelaten. Nyt taidan pukea koko sakin ja lähdetään pihalle nauttimaan säteistä!

Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille,
Sade

4 kommenttia:

 1. Ihana kevät, ihania salkkuja, herkullisia synttärikemuja :-)
  Meilläkin tänä vuonna hra kuus vee ja nti kolme vee...tosin loppuvuodesta.

  VastaaPoista
 2. Voi noita ihania salkkuja ja rasiaa! Kateellinen!

  VastaaPoista
 3. tiina r, Mäkin ihastuin niin että oli pakko ostaa. Eikä hintakaan ollut paha. Ja noihin saa niin kivasti pikkutavaraa jemmaan :)

  rva vaaksanheimo, Ihana kevät tosiaan! Tänä aamuna pakkasta -7,5.. mutta ei se haittaa. Nythän on jo huhtikuu! :)

  salla, :D

  VastaaPoista