sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Hihatin
Sain valmiiksi tuossa jokunen viikko sitten hihattimen. Tein sen Rusinalle juhlamekon seuraksi rippijuhliin joissa olimme pari viikkoa sitten. Puuvillalangasta, ohje omasta päästä.

Eilen oli mahtava päivä. Aamupäivällä esikoisella oli futispelit. Toisessa pelissä poika teki maalin! Ensimmäinen maali hänelle pelissä. Voi riemua!

Iltapäivällä menin ihanien ystävien kanssa Amarilloon syömään. Hyvää ruokaa loistoseurassa!

Tänään kolme vanhinta lasta pääsevät mummun ja papan kanssa mökille viettämään päivää. He ovat odottaneet sitä innolla. Tuo mökkipaikka kun on meille kaikille niin rakas.

Aurinkoista sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Nätti!
  Mulla loppusuoralla esikoisen hihatin, oma alkumetreillä. Ja kun kevätjuhlat lähestyy, iskee jokavuotinen oire: vielä mä ehtisin jos paljon kutoisin....
  Kaks muutakin tyttöstä olis viileä-sää-varaa vailla. En mä vaan taida ehtiä?! :-)

  VastaaPoista
 2. rva vaaksanheimo, Sulla riittää hommaa! :D Mä kans mietin Rusinan hihatinta neuloessa että jos Helmille ja itsellekin.. Mutta sitten tajusin että tekisin itselleni vaan kiireen (neulestressin.. ) ja ostinkin omani vero modasta :)

  VastaaPoista
 3. Onnittelut reippaalle maalintekijälle! =oD Toivottavasti mökkireissu sujui hyvin. Ihanaa kun on semmoinen paikka jossa elämä hymyilee ja ehtii rentoutua. Ja ihanaa kun on mummu ja pappa jotka jaksavat lasten kanssa touhuta.
  Noita sun käsitöitä taas kattelin melkein kademielellä. Oot sinä melkoinen taiteilija! =o)

  VastaaPoista
 4. Ihana hihatin ja ihana mekko! Luin taas monta tekstiä kerralla, ihana oli lukea teidän kuulumisia <3

  VastaaPoista
 5. tinyangel, kiitos

  anne, kiva kun kävit täällä taas <3 Mökkireissu oli mennyt kivasti. Siellä oli myös lasten täti ja serkkuja joten päivä oli sujunut kivasti yhdessä touhuten. On kyllä ihana paikka, odotan että itsekin sinne jo pääsisin. kiitos <3

  katja, kiva kun kävit taas <3 kiitos <3

  VastaaPoista