maanantai 14. toukokuuta 2012

Värejä arjessa

Olen jo jonkin aikaa ajatellut että en haluaisi enää värjätä hiuksiani teollisilla väriaineilla. Sulattelin asiaa. Oma hiusväri ei kuitenkaan innosta kauheesti, sellainen maantien harmaa.. Juttelin siitä ystävän kanssa ja sain häneltä hyviä vinkkejä ja rohkaistuin. Eilen sitten värjäsin hiukseni hennalla. Nyt hiuksissa punertava sävy. Tykkään! Tässä taidan pysyä. Niin paljon kivempi kun hiuksia värjätessä tuoksuu sellainen ihana luonnollinen ruohon tuoksu eikä mikään pistävä kauhea haju.

Tänään on ihanan aurinkoinen päivä. Kova tuuli kylläkin. Ulkoilin lasten kanssa reilu pari tuntia. Join samalla kahvia ja nautin. Helmi potkutteli uudella prinsessa potkulaudallaan. Sai sen meiltä nimipäivälahjaksi.

Väriä arkeen tuovat myös uudet ostamani lasit. Citymarketista löysin ihanan värisiä laseja. Pitihän niitä sitten ostaa, joka väriä. Lapsille löytyi alesta Olipa kerran planeetta maa dvd-boksi. Oikea hinta 19,90e, nyt 4e. Kiva opettavainen sarja.

Mies lähti kentän laidalle, kun Peikolla futispelit. Huomenna kentän laidalle menee vuorostaan mummu, kun esikoisen pelit. Kaikki siellä vuorollaan, siellä se meidän kesä kuluu.. :D

Aurinkoista alkanutta viikkoa,

Sade

2 kommenttia:

  1. hyvä valinta tuo henna. itse olen värjännyt jo viitisen vuotta kasviväreillä: hennalla, amlalla ja indigolla. noita sekoittelemalla saa erilaisia ruskeita yms. värejä.

    VastaaPoista
  2. zaro, Kyllä tuntuu itsestäkin hyvältä nyt kun uskaltauduin hennaa kokeilemaan. Tässä pysytään. Joskus voisi tosiaan kokeilla jotain ruskeampaakin sävyä. :)

    VastaaPoista