tiistai 29. toukokuuta 2012

Puhelin mukanaKesän tullen ja vaatteiden kevennettyä esikoisella alkoi olla ongelmana ettei ollut kunnollista taskua tms pitää kännykkää mukana. Ostin sitten risteilyltä hänelle tuliaisiksi mm mustan kaulanauhan johon saa kännykän kiinni. Se kävikin esikoisen puhelimen kanssa helposti, siinä kun oli ne pienet koloset joihin nauhan sai kiinnitettyä.

Otin itselleni samanlaisen nauhan. Minullakin aina kesäisin se ongelma että olisi kiva pitää puhelinta mukana pihalla/kävelyllä mutta vaatteissa ei ole taskuntaskua. Ja kädessä kantaminen jatkuvasti on tylsää. Kotona huomasin ettei mun puhelimessa ole sellaisia koloja joihin saisin nauhan helposti kiinnitettyä.

Ei sitten muuta kuin puuvillalanka ja koukku käteen ja virkkaamaan! Virkkasin siis puhelimelleni suojakotelon. Siihen nappikiinnityksen. Reunaan virkkasin pienen lenkin , josta sain kiinnitettyä nauhan siihen. Ja ta-daa! Nyt puhelin kulkee helposti mukana!

(Kuvassa päälläni mekko, jonka ostin itselleni Tukholman Indiskasta)2 kommenttia:

  1. jotain tällasta pitäs mun väsätä myös.. mutta sen pitäis olla isompi, et mahtuis avaimet ja kortit kans.. golla on hyvä, paitsi siinä ei oo tota narua.. kehittely jatkuu :)

    VastaaPoista
  2. pumpsi, joku tollanen on kyllä kätevä. Tossa on sellanen nipsu mihin saa avaimetkin roikkumaan. Nekin siinä tosiaan aina välillä sitten roikkuu mukana. kätevää :)

    VastaaPoista