keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Tervetuloa toukokuu!

Ihana pieni vappuloma takana. Koululaisella oli maanantai vapaata joten meillä oli neljän päivän loma. Aurinko paistoi joten koko loma vietettiinkin lähes kokonaan pihalla asuen! Niin rakastan tätä aikaa kun saa olla ulkona. Lapset juoksentelee ja leikkivät, mieli on virkeä.

Meillä oli ilmapalloja, serpentiiniä, herkuttelua kovasti. Keijukaisia, hassutteluasusteita. Lasten serkku vietti meillä koko vappuaaton päivän. Yhdessäoloa. 

Vappupäivä kuluikin vähän eri tavalla kuin oltiin suunniteltu. Meidän piti lähteä koko perheen vappuajelulle ja jätskille. Mutta sitten huomasimmekin että automme sivulasi oli kokonaan rikki. Emme tiedä mitä on tapahtunut. Onko joku käynyt sen yöllä rikkomassa vai mitä..? Mieli oli kurja. Monesta syystä: auto rikki, ei päästy ajelemaan, mitä ihmettä uusi lasi maksaa, mitä on tapahtunut jne. Mutta sitten positiivisuus palasi. Hainkin sitten jätskit kaupasta jokaiselle kotiin. Grillasimme perheen + miehen siskon& -lasten kanssa takapihalla. Lapset hyppelivät trampalla. Isäni tuli auttamaan autonikkunan lasien siivoomisessa+ muovin ikkunan tilalle laittamisessa. lapset pyöräilivät kotitiellä. Ja juttelin lasten kanssa että vaikka meitä harmittaakin kovasti autonikkunan rikkoontuminen ja lapsia harmitti kun ei päästykkään ajelemaan jätskille, niin se on vain tavaraa. Pääasia on että meillä on kaikki hyvin. Tästä selvitään kyllä.

Iloisin mielin,

Tervetuloa toukokuu!


4 kommenttia:

 1. no ei kiva :( mutta kiva, että saitte silti jätskihetken :)

  VastaaPoista
 2. pumpsi, no ei kyllä ollut yhtään kivaa. Onneksi nyt on jo uusi ikkuna tilalla. :) auto kyllä reistailee muutenkin niin ei sillä kauheetsi ajella.. :P jospa se olisi pian kokonaan kunnossa. :))

  VastaaPoista
 3. Harmillista kun ikkuna hajonnut! Mikähän tai kukahan sen on hajottanut?? Harmi että auto muutenkin reistailee. Autoa kun aina välillä kyllä tarvitsee. Onneksi saitte kuitenkin kiva grilli ja jätski hetken kotona.

  VastaaPoista
 4. tinyangel, Oli tosi harmi se ikkuna juttu. tuskin ikinä selviää mikä sen rikkoi :( mut onneksi löydettiin pian uusi ikkuna. :) Auton reistailut on kyllä tosi harmi juttu. niin toivon että saadaan se pian kuntoon. ei kiva kun ei voi oikein ajella. ainakaan pitkälle. :(

  VastaaPoista