perjantai 31. elokuuta 2012

Aamupäivä ystävän seurassaKahvittelin tänään pitkästä aikaa erään rakkaan ystävän kanssa. Oli niin ihana nähdä taas ja jutella kasvotusten. Vaihdella kuulumisia. Ystävä toi minulle kukkia, kiitos niistä! Olipas ihanaa nähdä kuinka ystävän masu on jo kasvanut niin kovasti. Pikkuinen siellä kasvaa kovaa vauhtia!

Kynsissä uutta väriä. Piristystä syksyyn! Lakat ostettu Oriflamelta. Siellä nyt uutuutena pohjalakkoja ja päällyslakkoja. Päällyslakka marmoroituu pohjalakan päälle ja siitä tulee aika kiva yhdistelmä!

Hyvää viikonloppua kaikille! Meillä viikonloppu kuluu pitkälti jalkapallon merkeissä. Molemmilla pojilla huomenna turnaus.

6 kommenttia:

 1. Hei Sade!
  Minä kirjoittelen taas noista tiskiräteistä.
  Kävimme täältä Tuusulasta Ikaalisissa ja poikkesimme Tampereelta kun matkamme kulki aivan vierestä. Siellä on Lankamaailma niminen liike, jossa on aivan ihanasti erilaisia lankoja!
  Mielessäni oli hankkia bambu-puuvilla -lankoja. Sain "kylmää vettä niskaani". 50 gramman kerän hinta oli keväästä noussut eurolla! Siellä selitettiin, että juuri näiden ja yleensä puuvillalankojen hinnat ovat nousseet.
  Oletko sinä huomannut saman, vai onko sinulla niin paljon varastoa, ettei sinulla ole ollut vielä tarvetta hankkia näitä lankoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kirsti!
   Ohhoh! On kyllä aika korotus hintaan. Bambulankoja mulla ei ole ollut aikoihin (kun se Novitan lopetettiin) mutta tosiaan puuvillalankoja on ollut vielä sen verran omassa lankakopassa etten ole pitkään aikaan lisää ostanut. Mielessä on kyllä ollut että pitäisi ostaa. Saas sitten nähdä mitä niistä joutuu maksamaan..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. niinpä :)) kivaa piristystä. mulla on hopea-musta yhdistelmä myös :))

   Poista
 3. Mä kyllä olisin jo tilannut sulta hopea-musta -yhdistelmän, mutta tää ihottuma sormissa ei kaipaa mitään, joka vetää katseita siihen suuntaan. Ei siis kynsilakkoja mulle. Ai että harmittaa! :(

  VastaaPoista
 4. Tiia, Voi harmi :( toivottavasti ihottuma helpottaa joskus jollakin keinolla. Mullakin alkoi heti oikean käden ihottuma (kauheessa kunnossa :/ ) kun kesä loppui. Kesän pysyi hyvänä. Aurinkoa kiitos! :P

  VastaaPoista