sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lauantaisauna


Eilen lämmitin lasten kanssa pihasaunan. Täytettiin yhdessä vesipadat ja kannettiin puita saunalle. Minä sytytin kiukaan, Peikko vesipadan. Ihanat apulaiset.

Pihasauna on kesällä ihan parasta. Lämmityksessä oma juttunsa, pihan poikki saunalle juokseminen ja sieltä pois. Ihanat löylyt, siinä samassa vettä ämpäristä päähän! Saunan ikkunasta näkyy pihalle, ilta-auringon paistaessa.

Saunan jälkeen pojat lähtivät touhuumaan naapurinpojan kanssa ja tytöt menivät nukkumaan. Halusivat mennä nukkumaan prinsessatelttaan. Ihana pieni lauantairetki heillä omassa vaaleanpunaisessa teltassa. Sinne nukahtivat siskot vierekkäin. Minä ja mies pidettiin leffailta, mies teki meille kattilallisen popparia.

Mukava lauantai-ilta.

3 kommenttia:

 1. Oih, jos jotain toivoisin...pihasauna olis ollut kiva lisä vanhaan taloon.
  Kellarista löytyy meillä sauna ja se onneksi ihan puulämmitteisellä kiukaalla. Siinä niin oma tunnelmansa.

  Leppisan kuuloinen lauantai teillä ollut <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puulämmitteinen sauna on kyllä ihana. Jotenkin pehmeämmät löylyt. Ja puiden palamisen ääni= <3 Meillä oli pitkään vain tuo pihasauna. Aivan ihanahan se on mutta kyllä sitä talvisin toivoi sisäsaunaa lisäksi. Nyt vihdoin tuo toive toteutui kun aloitettiin se remppa viime kesänä ja ekat löylyt uudessa sisäsaunassa (sähkösauna) otettiin viime talvena. :)

   Poista