lauantai 18. elokuuta 2012

Uusia vanhoja lamppuja








Sain jokin aika ystävältäni pari kattolamppua joita he eivät enää tarvinneet. Nyt vihdoin ne ovat omilla paikoillaan. Tykkään kovasti. Kiitos Tinyangel! Musta tuli meidän makuuhuoneeseen ja sininen poikien huoneeseen.

Olen jonkin aikaa halunnut tytöille sisälle pikkutelttaa jossa olla ja leikkiä. Etsin kaupoista mutta en löytänyt. Tilasin sitten tuon tyttöjen unelma prinsessateltan Prinsessa kirjakerhosta. On kyllä ollut mieleinen.

Tänään lähdin lasten kanssa kaupoille. Sain isältäni auton lainaan, omaa kun ei yhä edelleenkään ole. Tarkoituksena oli ostaa koululaiselle ja eskarilaiselle sisäkengät kouluun/eskariin. No, myöhässä oltiin tuossa tarkoituksessa eihän sitä oikein enää mitään sellasia ollut myynnissä. Jotain kesän viimeisiä kappaleita löytyi kyllä, mutta koot olivat sitten niitä mitä oli jäljellä ja lähes joka kaupassa oli jäljellä vain pieniä kokoja. Koululaiselle ei löydetty tällä reissulla kenkiä ollenkaan, peikolle löydettiin Salama McQueen kengät. Oli kuitenkin niiden kanssa tuuria, oikea hinta 16,95, nyt 5e.

Samalla kauppareissulla tarttui jotain mukaan itsellekin: pieni kynttilälyhty ja korvakorut Tiger- liikkeestä. Kasa vaatetta kirppikseltä. Ja mahtava löytö olivat nuo sydän pyyheklipsit! Olin sellaisista haaveillut ja nyt kohdalle osui juuri sellaiset kun olin mielessäni ajatellut. Löytyivät Säästökareilta 2,40e/kpl. Otin Kädet, Kasvot ja Ystävät.

Sainpahan jotain taas kylppäriinkin laitettua, toinen siis huoneista jonka remontti aloitettiin silloin vuosi sitten ja yhä kesken. Tai kylppärissä varsinkin sisustuspuoli on yhä kesken. (mm kaapit/hyllyt puuttuvat) P i k k u h i l j a a ... ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti