perjantai 10. elokuuta 2012

Täydellinen puna

Eilen aamulla ystäväni tuli meille poikansa, kummipoikani, kanssa. Ystävä toi mukanaan hieman ruokaa ja jälkkäriä. Ihana yllätys! Kiitos sinulle. Meitä syöjiäkin oli 8, sillä olin pyytänt siskon kaksi vanhempaa lasta meille viettämään päivää poikien kanssa.Rusina taas oli papalla viettämässä aikaa siskon nuorimman kanssa.

Siinä vierailun aikana Oriflamen paketti saapui. Sen lajittelin illalla tyttöjen kanssa. Oman tilaukseni lisäksi siinä oli pari muuta tilausta. Olen tosiaan toiminut oriflamen edustajana reilu 2v. Oikeastaan siksi että tykkään valtavasti Oriflamen tuotteista joten halusin saada niitä helposti itse. Ja tosiaan kauttani niitä sitten saa tilattua muutkin.

Tällä kertaa itselleni tuli mm nämä tuotteet:

* Ecobeauty sarjan suihkugeeli

* Kaksi uutta kynsilakkaa uusissa väreissä. Laventeli pääsi heti käyttöön.

* Sitä täydellistä huulipunan sävyä olen etsinyt pitkään. Tykkään sellasesta vaaleasta mutta en vaaleanpunaisesta. Ruskeasta mutta en liian ruskeasta. Sellaisesta niiden yhdistelmästä. Joskus löysinkin oriflamen kiiltohuulipunasta frosted champagne sävyn joka on todella hyvä. Mutta nyt taisin löytää sen täydellisen: Oriflame beauty wonder colour lipstick sävy Total Nude. Tykkään!

Aurinko paistaa, mutta on jo selvästi viileää. Jotenkin on haikea fiilis luopua kesästä mutta tiedän jokaisen vuodenajan tuovan sen oman taianomaisen fiiliksensä joten sen ajatuksen avulla pystyn siihen. Ja se että aurinko paistaa laittaa aina mielen hymyilemään. Jokaisena vuodenaikana.

3 kommenttia:

 1. kiitos kun saimme tulla teille leikkimään <3 poitsu kun alkaa kovasti kaivata leikkikavereita <3 ja onneks sattui mukava ilmakin :) kesä on ihana vuodenaika, kun on lämmintä <3 mutta toki kaikissa vuodenajoissa on ne ihanat juttunsa, syksyssä se väriloisto, on tosi kaunista <3 aurinko antaa energiaa aina, tulee hyvä fiilis aamuun, kun herää auringonsäteisiin :D

  VastaaPoista
 2. muutin muuten bloggeriin :) käyppäs kurkkaamassa
  http://pumpsinnurkkaus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. pumpsi, Kiva oli nähdä taas. Kyllä kesä on niin parasta aikaa. Huoletonta. Tykkään ihan hirmusti. Mutta kuten sanottua, niin onneksi jokaisessa vuodenajassa on omat ihanat juttunsa.

  VastaaPoista