sunnuntai 5. elokuuta 2012

Bad hair day

Helmi näki Kitty- lehdessään muffinsien kuorrutteen ohjeen. On siitä lähtien kysellyt koska sellaisia tehtäisi. Eilen aamusta oli sateista joten päätin että nyt olisi hyvä leipomispäivä. Kävimme kaupassa ostamassa tarvikkeita ja teimme mustikkamuffinseja joihin päälle tuli tuo lehdessä ollut kuorrute (kuorrutteeseen tuli voita, tomusokeria, tuorejuustoa, päälle koristeeksi nomparelleja) Ja olivat hyviä! (turhankin hyviä, tuli syötyä aika monta... ;) )

Ostin Porvoo reissulta lisää hennaa. Eilen oli kotipäivä, joten oli sopiva päivä sekoitella se mössö, laittaa päähän ja antaa hautua pipon alla monta tuntia. Olikin nyt sopiva pipo laittaa päähän: Tallinnasta ostettu Bad hair day- pipo :)) Ja nyt on taas kiva puna hiuksissa.

Eilen virkkasin Peikolle oman pöllönsä. Vanhin ja nuorinkin haluaa omansa ja olisin jo aloittanutkin esikoisen pöllön, mutta niin mun tapaista: olen jo ehtinyt kadottaa 3mm koukkuni...

2 kommenttia:

  1. päällystetyt muffinit, nam! :) Hauska pipo! söpö pöllö! =)

    VastaaPoista
  2. tinyangel, ne on kyllä nam. Tosi nam! :)) Joo, pakkohan mun oli toi pipo ostaa. Sitä tarvitaankin tässä päässä aika usein.. ;P Mut on kyl kiva sit ilmojen viilentyessä. :) Pöllöt on söpöjä <3 Ne jotenkin iskee muhun :))

    VastaaPoista