sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Aamukahvia


Aamulla uni maistui normaalia pidempään ja istuimme miehen kanssa aamukahvilla vasta kahdeksan jälkeen. Rauhallinen aamu, lapset mummulla ja papalla.

Eilen aamulla lapset saivat soiton että siskon lapset ovat menossa mummulle ja papalle, tulisivatko hekin. Meni 5 minuuttia ja lapset olivat pakanneet ja odottivat portilla, että pappa tulisi hakemaan. Siinä ei siis kauaa mietitty! :) Ihanaa kun vanhempani ottavat lapsenlapsiaan luokseen (yhdessä ja erikseen), lapsille niin tärkeä ja rakas paikka.Siellä siis 7 lasta vietti eilisen päivän yhdessä mummun ja papan kanssa ja jäivät yöksikin.

Minulla ja miehellä oli aikaa olla kahden. Hyvää tekee sekin. Menimme kauppakeskukseen, söimme ja teimme pieniä ostoksia. Kävimme miehen siskon perheen luona kylässä. Illalla lähdimme vielä kaupungille ja joimme kahvilan terassilla leivoskahvit. Kävimme ostamassa läjän irtokarkkeja ja leffan. Kotona teimme olohuoneen lattialle pedin, katselimme leffoja ja nukuimme siinä.

Nyt aamun hiljaisuus, kuppi kahvia. Lapset tulevat kohta kotiin. Ihanuus.

(muki ja kello saatu hääpäivälahjoiksi)

6 kommenttia:

 1. Kuulostaapa mukavalta, sekä teidän oma aikanne että lasten reissu mummulaan serkkujen kanssa. :) Ja ihana tuo kello!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihanaa. Lapsilla ihanaa serkkujensa kanssa ja mummulla & papalla. Ja hengähdystauko silloin tällöin tekee kyllä täälläkin päässä hyvää.. ;)

   Poista
 2. Jälleen kerran; parhautta. Kaikille osapuolille samanaikaisesti :-)

  VastaaPoista
 3. Ihana kun ottavat kaikki lapset kerralla yökyläänkin. Saatte kahdenkeskistä aikaa. <3 Sulla on kyllä ihan huippu ihanat vanhemmat. Olet onnekas! Varmaan tiedätkin. <3 <3 Meillä ei yhteistä aikaa ois varmaan ikinä, jos neljä lasta ois. No sitten kun lapset isoja/aikuisia. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihanaa. Olen kiitollinen. Saa tosiaan kahdenkeskistä aikaa ja lapset niin tykkäävät siellä touhuta serkkujensa kanssa. Ja toki myös mummun ja papan. :)

   Poista