torstai 4. heinäkuuta 2013

Viikon varreltaOstoksia Porvoosta. Clipperin vadelmatee ja Lovin tee. (ei näy kuvassa, fuksian värinen purkki) Tuosta vadelmateestä tuli yksi lemppareista, suosittelen!

Jaksan hehkuttaa 100% akryylilangan ihmeyttä siivousrättinä. Uskomaton likatahrojen poistaja. Siis ihan vaan vedellä kasteltu akryylirätti ja tahrat esim keittiönpöydältä/lattialta on poissa! Ostinkin uuden kerän 100% akryyliä ja aloin neulomaan siivousriepua.


Herneitä ja mansikoita on tullut syötyä. Ostin toisenkin 5kg mansikkalaatikon. Suurin osa pakkaseen, myös suoraan suuhun.
Vein pienimmän kaupoille. Minä ja hän kaksin. Neidin tulevan 3v synttärin kunniaksi. Käytiin jätskikahvilassa ja tyttö sai valita synttärilahjan sekä vähän vaatetta. Kuvassa uusi mekko, kassi ja -sisältö (= barbi ja kissa)
Ostin itsellenikin vähän alevaatetta, kuten kuvassa näkyvän pallotopin.Alempi kuva tytön 4v ottama.


Eilen leivoin kääretortun ja pääsimme juomaan minun ja miehen 15v kihlakahvit.

Mies jäi kesälomalle maanantaina. Ihmeellinen kesä siinä mielessä että mies aikoo lomailla koko heinäkuun. Noin pitkää lomaa ei olekaan ennen pitänyt. Koko perhe kasassa. Ihanaa.

Viikko pitänyt sisällään yhdessä oloa, kaupoilla olemista, uusi ajoneuvo, vaunun laittamista, aurinkoa, matonpesua, serkkupojan yökyläilyä, leffailtaa. Kesä, kesä, kesä!!

2 kommenttia:

  1. Kesä näkyy ja tuntuu ja maistuukin postauksestasi :-)
    Nyt nautitaan <3

    ps.mikä on tuo ihana "mun värinen" akryylilanka nimeltään?

    VastaaPoista
  2. Nautitaan! Lanka on Novitan puro batikkia :)

    VastaaPoista