perjantai 19. heinäkuuta 2013

Reissussa


Koko perhe kesälomareissussa kolme päivää ja kolme yötä.Tästä olimme haaveilleet ja ihanaa kun haave toteutui. Saimme 10v hääpäivälahjaksi kesälomareissuavustusta ja sekin tuli nyt käytettyä. Olimme leirintäalueella ja nautimme olostamme. Minä, mies, 4 lasta, koira ja possu. Parhaat kolme päivää ja kolme yötä tänä kesänä. Muistoissa pitkään.

10 kommenttia:

 1. Myöhästyneet onnittelut 10-vuotishääpäivän johdosta <3

  Oi, kun kesäisiä ja ihanan tunnelmallisia kuvia ja hetkiä taas täällä. Helga sulattaa mun sydämen joka kerta, kun näen hänestä kuvan - voisin vain katsoa ja huokailla ihastuksesta - ja niin teenkin :D <3

  Muistan että ootte käyneet monesti Porvoossa päivävisiiteillä. Me ollaan menossa tänä kesänä käymään siellä ekaa kertaa, niin tuli mieleen kysyä, että onko sulla jotain ehdotonta suositusta, jossa vois käydä/mitä kokea Porvoossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Juliet. Helga on kyllä ihanuus. Sai paljon huomiota leirintäalueellakin ;))
   Me pyöritään Porvoossa oikeestaan vaan vanhassa kaupungissa. Se se paras mielestäni onkin. Ja oikeastaan jokainen pikkuliike siinä niiden kahden tien varrella. Niissä kannattaa piipahtaa. Jos ei ostamassa niin ainakin ihanaa tunnelmaa katselemassa.

   Poista
  2. Kiitos vinkistä! Vanha kaupunki onkin se syy, miksi Porvooseen haluamme mennä <3 Oon kuullut siitä hyvää. Ja vanhat kaupungit on aina niin lumoavan ihania, voisin vaan kierrellä niissä ja katsella uudelleen ja uudelleen samoja kulmia ja ikkunanpieliä... <3 Voin tosi lämpimästi suositella Tammisaaren vanhaa kaupunkia, jos koskaan sinne päin ootte menossa. Rakastuin siihen muutama vuosi sitten ensikäynnillä ja sen jälkeen ollaan käyty siellä joka kesä!

   Poista
  3. Joskus oon Tammisaaressa käynyt, mutta siitä on aikaa. Kiitti vinkistä, laitan korvan taakse :))
   Porvoon vanhassa kaupungissa on sellanen herkkuliike (en muista nimeä.. :( oisko skafferi...??) jossa erilaisia kahveja ja teetä. Sieltä tulee aina ostettua teetä. Ja muutenkin ihana siellä katsella, ne tuoksut!! :))

   Poista
  4. Kiitos, nyt vasta kävin katsomassa vastauksesi, mutta taisin kyllä käydä tuossa Skafferi-liikkeessäkin! :) Oikein mukava reissu oli, kiva nähdä Porvoon vanhaa kaupunkia ja kierreltiin vähän muuallakin Etelä-Suomessa. Vielä Porvoo ei mun sydämessä voittanut Tammisaaren vanhaa kaupunkia kuitenkaan, se on niin mistä kukin tykkää <3 Porvoon vanhassa kaupungissa oli kyllä kivoja liikkeitä paljon ja jokimaisema oli kaunis. Tammisaaressa rakastan sitä merta, joka on ihan vanhassa kaupungissa kiinni, pilkottaa talojen välistä <3

   Onko sulla muita suosikkiliikkeitä tuolla Porvoossa? En nyt muista, mitä olet aiemmin maininnut. Musta esim. se Ihania-liike oli kiva, ja Cafe Helmi oli ihanan vanhanaikainen!

   Poista
  5. Riimikko on myös kiva. Harvoin sieltä mitään ostelen mutta ihana käydä hypistelemässä. Mun pitäis enemmän laittaa liikkeiden nimiä mieleen, en niitä muista .. :( Porvoon nappikauppa on myös ihana. Sitten siellä on sellanen kahvila missä saa istua "laivassa" siinä joella. On niinkuin terassina. En muista senkään nimeä!! :/ Mutta siellä aina ystävän kanssa käydään juomassa jääkahvit.

   Poista
 2. Mukava lukea onnistuneesta kesäretkestä.
  Ja ihan huippua jotta teidän nelijalkaisetkin pääsivät mukaan reissuun :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin onnistunut. Nelijalkaiset tuo haastetta enempi mukaan (liikkuminen ei niin helppoa/vuoroteltiin eläinvahtina olemista jne, mutta paljon myös tehtiin yhdessä, lapset ja eläimet :) ) Lapset viihtyivät paljon alueen pomppulinnassa jonka edessä sitten minä ja mies istuimme. Miehellä Taisto, minulla Helga :)

   Poista
 3. Kiva kun pääsitte vähän reissailemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä! sitä olikin jo odotettu 5 vuotta!!! :o

   Poista