tiistai 30. heinäkuuta 2013

Lintsipäivä

Eilen vietimme päivän lintsillä. Minä, lapset, sisko&lapset ja äitini. Ajomatkani linnanmäelle kesti äärettömän kauan. En ollut sinne ennen autolla ajanut, navigaattori sekoili ja minä eksyin. Monta kertaa. Epätoivo jo iski. En tykkää muutenkaan yhtään ajella isoissa kaupungeissa. Ajelin miten sattuu, soitin siskolle ja isälle monta epätoivoista puhelua ja lopulta vaikeuksien kautta voittoon eli löysin perille!

 Ja kiva päivä olikin. Menin itsekin kymmenen vuoden tauon jälkeen vuoristorataan, salamaan jne kun pojat nyt niin isoja että hekin menivät. Tyttöjen kanssa hurvittelin lasten ilmaislaitteissa. Voi riemua!

Hauska päivä.

3 kommenttia:

  1. En itsekkään ihan hevillä helsinkiin ajele. Nyt kun siskokaan ei siellä enää asu. Ei tuu sinne ajettuu ollenkaan. Mukava lintsipäivä teillä ollut!

    VastaaPoista
  2. Ei hesassa ajelu houkuta minuakaan. Sisko asuu puistolassa, ja siellä pitää toisinaan käydä. mutta joka kerta on joku hämminki, viimeeks vauva huusi, ja menin ohi oikeasta risteyksestä. Ja kun lähdin kotiin, ajoin samasta risteyksestä väärään suuntaan. Onneksi pääsin kotiin siitäkin huolimatta ;) ei taida tänä kesänä lintsille päästä, ehkä taas ensi vuonna :D

    VastaaPoista
  3. Seuraavan kerran kun lintsille ajelen niin ajan kyllä siskon tai jonkun perässä. Yksin en lähde sinne enää seikkailemaan!! Oli sen verran kauhea ajomatka ;) Lintsillä kyllä oli sitten kivaa :D

    VastaaPoista