maanantai 29. heinäkuuta 2013

HengähdystaukojaRintamamiestalo on ikuinen projekti. Aina jotain tekemistä. Viime viikolla löysimme korjattavaa ja nyt ei olekaan sitten taas vapaa-ajalle tekemisen pulaa. Olemme aamusta iltaan tehneet korjaustöitä ja olemme vasta alussa.

Välillä on tarvinnut hengähdystaukoja raskaalle viikolle. Perjantaista lauantaihin olin lasten kanssa mökillä. Välillä olemme keskeyttäneet hommat ja lähdetty koko perhe uimaan. Olemmekin käyneet torstaista sunnuntaihin joka päivä vilvoittelemassa järvellä tai joella.

Alun epätoivon jälkeen aurinko taas paistaa ja mieli luottavaisempi. Tuli mieleen vadelmatalo- blogin lause: Ei haittaa, korjataan. Edellisiä rakennusjuttuja ei saatu vielä edes tehtyä loppuun kun uusia jo taas tuli. Eli remontointi jatkuu.... :)

2 kommenttia:

  1. Ihana kuulla, että hyvät tuulet jo puhaltelee sinne suuntaan. <3 <3 voimia ja tsemiä korjauksiin ja rakentamiseen. Sitähän tämä omakotitalossa asuminen kyllä hyvin pitkälti on...kokoajan jotain enemmän tai vähemmän duunailtavaa. Hyvin sanottu "ei haittaa! korjataan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Voimia ja tsemppiä tässä tarvitaankin <3

      Poista