lauantai 27. syyskuuta 2014

Palmikkosukat


Helgalla oli keskiviikkona syntymäpäivä. Pikkupossu täytti kaksi vuotta. Typystä oli todella vaikea ottaa kuvaa... :D

Miehen siskon täyttää 50vuotta. sain reilu viikko sitten idean että neulon hänelle palmikkosukat lahjaksi. Olen karttanut palmikkosukkien tekemistä (yleensäkin palmikon) kun olen ennen kokenut sen jotenkin työlääksi ja minulle ärsyttäväksi... ;) Mutta nämä sukat olikin kiva ja ihan nopeakin tehdä. Tykkään tuosta mallista todella paljon ja kyllä tälläiset pitää vielä jossain vaiheessa itsellekin tehdä! (ohje on Novitan, lankan 7veljestä)

Ainoa vaan että kun aikaa neulomiselle on vain iltaisin puoli yhdeksän jälkeen niin kiirehän näidenkin sukkien kanssa tuli! Neuloin tuon reilun viikon aikana iltaisin aina vähän aikaa, viikonloppuna otin esim puistoon mukaan.. Vielä torstai-iltana neuloin hikipäässä samalla kun katselin miehen kanssa netflixistä erästä poliisisarjaa. Perjantai aamuna (työaamu, silloin en koskaan neulo, kun kiire muutenkin) neuloin niin paljon kun ehdin. Ja vielä töiden jälkeen tein toisen sukan kärkikavennukset ja päättelin. Ja sitten lähdimmekin jo sinne 50v juhliin! Eli sain kuin sainkin ennen juhlia valmiiksi!

Mies jäi juhlimaan, minä ja pojat tulimme kotiin. Söimme perjantaiherkkuja ja katseltiin Vain elämää. Mun ehdoton lempariohjelma. Esikoinenkin ihmetteli että tätä ohjelmaa katsellessa äiti itkee ja nauraa vuoronperään.... :D

4 kommenttia:

 1. Aikamoinen kilpajuoksu ajan kanssa tuo neulomisprojekti, mutta upeat sukat tuli. Eläimistä on tosi haastava ottaa kuvia. Meidän koira poseeraa aika kiltisti, kun se on tottunut siihen, että sen jälkeen se saa jonkun palkinnon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä iloinen että sain kuin sainkin sukat valmiiksi ennen juhlia :) Helga on kyllä vaikea kuvattava. Paitsi jos nukkuu.. :D

   Poista
 2. Kärsäkuvat on ihan hyviä, ovat possuuden ytimessä. ;) Sukista tuli kauniit. :)

  VastaaPoista