maanantai 22. syyskuuta 2014

Viikonloppuna


Lauantaiaamuna valmistauduimme hautajaisiin. Raskas päivä: itkettiin ja muisteltiin. Paikalla kaikki mummun rakkaat ihmiset. Muistot säilyvät aina. Sydämessä.

Tytöillä oli päällä mustat rusettimekot ja valkoiset sukkikset ja pojilla mustat farkut ja valkoiset kauluspaidat. Kävin ne kaikki ostamassa h&m:ltä.

Hautajaisten jälkeen mieli oli levoton. Piti päästä ulos. Lähdin lasten kanssa puistoon. Lapset leikkivät ja minä istuin rinteellä ja neuloin sukkaa. Juuri mummu minulle aikoinaan kantapään opetti..

Eilen lähdimme jälleen koko perhe puistoon. Sää oli muuttunut harmaaksi ja kylmemmäksi. Lähtiessä lasten kanssa tappelua siitä että pelkkä t-paita ei enää riitä ulos.. ;) Tulimme kaupan kautta kotiin tekemään ruokaa. Ruuan jälkeen teki mieli taas leipoa. Olin jo aamulla tehnyt leipää. Teinkin sitten lasten kanssa porkkanakakun. Vietiin osa siitä naapuriin appivanhemmille, se on heidänkin herkkua. :)


Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Ihanat helmet ja kaunis mekko tytöllä. Osan otto vielä tätäkin kautta. <3 <3 Ihania leipomuksia. Sinä se jaksat kivasti neuloa. Sainsimpa minäkin taas sen inspiraation...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Neulomisinnostus on päällänsä ja sitten on vielä kaksi työtä jotka on pakko saada pian valmiiksi.... :)) sulla taitaa nyt aika mennä piirtelyyn, ihanaa omaa puuhaa sekin <3

      Poista