lauantai 20. syyskuuta 2014

Syksyn lehtiä


* Alinan kanssa kävelyllä. Kammoksun hirvikärpäsiä yli kaiken, mutta oli pakko hypätä ojan yli metsän/pellon puolelle ihailemaan luontoa. Luonto jotenkin aina pysäyttää minut kauneudellaan. Voisin vain katsella. Hengitää. Hyvä tunne valtaa minut kokonaan. Saan voimaa.

* Ostin fb:stä pari tähtijuttua. Ihanaa kun on paikka josta voi ostaa toisten ompelemia juttuja, itse kun ei osaa. Ja saa kivoilla kankailla, vähän erilaista kuin kaupoista. Toinen niistä oli kuvassa näkyvä tähtihuivi.

*Innostuin etsimään syksyisempiä kynttiläsomisteita. PartyLiten syksyisiä lehtiä onkin nyt sitten keittiössä (kuvassa näkyvät) ja olohuoneessa.

*Viikko vierähti nopeasti. Eilen olikin taas jo perjantai. Menin töihin viimeiseen vuoroon. Pitsihuivi kaulassa. Tuo huivi on ostettu pari vuotta sitten Porvoosta, tykkään todella paljon. Pitsisen hempeä.. Töiden jälkeen lähdin lasten kanssa ostamaan karkkipäivän karkkeja ja vuokrattiin lapsille leffa. Sitten alkoikin odotettu Vain elämää! Katseltiin se yhdessä koko perhe.

* Sain noin viikko sitten neulottua valmiiksi pitkävartiset villasukat. Nämä tuli taas itsellni. Villasukkia ei vaan voi olla liikaa... :) Lankana 7veljestä polkka.

Flunssa on yhä päällänsä. Nuhaa ja yskää on vieläkin. Ja sen myötä kova väsymys. Parina iltana kaaduin jo 20.30 sänkyyn ja nukahdin heti..

Tänään on raskas päivä edessä. Mummun hautajaiset..

2 kommenttia:

 1. Viikot menee niiiiin hirmuista kyytiä ettei meinaa pysyä kyydissä.
  Toivottavasti saitte raskaan päivän päätökseen levollisin mielin.
  Syksyinen aurinko taisi olla läsnä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä raskas päivä. Mutta samalla tapaa jotenkin hyvä: Itkettiin, muisteltiin. Kaikki mummun rakkaat paikalla. Aurinko säteillään meitä lämmitti. Mummu on ikuisissa ihanissa muistoissa mukana. sydämessä. <3

   Poista