sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Vielä on kesää jäljellä


Esikoinen pääsi perjantaina mummulle ja papalle yöksi. Sitä ennen pääsi kaupoille valitsemaan nimipäivälahjaa. Valitsi frisbeegolf kiekkoja. Siellä radalla poika käykin kaverinsa kanssa lähes päivittäin.

Minä ja loput lapset lähdettiin kirppikselle&kaupoille. Kirppikseltä löysin mm 5vuotiaalle vaatetta. Aina ihan tuurista kiinni kenelle löytyy... Itselleni löysin nuo kuvissa näkyvät ihanat kengät. Maksoivat vain 2e. Hankintalistalla oli myöskin isoja kahvimukeja. Niitä ei ole koskaan liikaa. Kupin täytyy olla iso.. :) Löysinkin tuollaisia yksi värisiä kivoja isoja mukeja 4kpl yhteensä 2e. Oli vaaleanlila, tummanlila, vihreä ja tuo turkoosi. Turkoosi lempparini.

Kaupasta kävimme ostamassa karkkipäivän karkit. Mukaan tarttui myöskin uusin Risto Räppääjä. Varsinkin tytöt tykkää noista Risto Räppääjä elokuvista todella paljon. lankahyllystä joku huuteli nimeäni. Ihana 7veljestä raita kerä joka on kuin minulle tehty! Pakkohan se oli ostaa. Kaikki lempparivärit samassa! Ihana!

Eilen vein esikoisen säbäharkkoihin. Minä ja loput lapset odoteltiin sen aikaa viereisessä leikkipuistossa. Ihana, lämmin aurinkoinen päivä. Tuossa vaatetuksessani tuli ihan kuuma. Niin nautin!

Harkkojen jälkeen lähdimme koko perhe ajelulle matkailuautolla. Menimme grillille jätskille. Ihana järvimaisema. Jäätelöä. Aurinkoa. Perhe. Viikonloppu.

4 kommenttia:

 1. Perheviikonloput <3
  Minulla on keittiössä mukihylly josta vaihtelen käyttömukeja, fiilisten mukaan. Juuri viikolla otin esille kaikki isot mukit, ne jotenkin kuuluvat syksyyni ja tee-hetkiin. Teetä harvemmin juon kesäaikaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun voi vaihdella. Kuppi tuo kyllä paljon fiilistä. Mulla sen kahvikupin täytyy (varsinkin aamuisin, päivisin menee pienempikin) olla iso. Ja kiva :)

   Poista
 2. ihana viikonloppu!! Kivoja kirppis löytöjä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. tuollaisista viikonlopuista saa voimaa. Varsinkin nyt kun on töissä niin viikonlopuilla on suuri merkitys. Parhautta on kun saa olla oman perheen kanssa <3

   Poista