perjantai 11. kesäkuuta 2010

Eilen






Eilen oli ihana auringonpaiste ja lämpö. Ekaa kertaa bikinin yläosa pääsi hameen kaveriksi ja tarkeni pihalla ihanasti. (niillä toukokuun lämpimillä en osannut vielä niin vähiin pukeutua kun en ollut tottunut ajatukseen että kevät/kesä on tosiaan jo täällä! )

Neulekoppani oli mukanani ja Rusinan peitto edistyi kivasti. Aurinkovoide oli käytössä ja uusia rusketusrajoja ilmestyi.

Voitin vähän aika sitten pikkusiskon blogiarvonnassa matkalaukun nimikyltin. Tuo ihanuus saapui tällä viikolla, kiitos paljon!

Lakkasin vihdoin ja viimein kesävarpaat. Taistokin niitä ihmetteli. Meidän pikkuinen.. :)

Kävin kaupassa ostamassa Rusinalle sairaalasta kotiin tulovaatteet. Ihanan pienet, 50cm. En osta 50cm vaatetta muuten, ne jää niin nopeasti pieneksi mutta sairaalasta kotiintulovaate on aina ollut tuota kokoa, ihana pukea pikkuinen silloin sopiviin vaatteisiin. Siinä kotiin lähdössä on jotain ihmeellistä. Uutta ja erilaista, jännittävää. Ihana tunne.. <3

Oli muuten jännä että kun halusin Rusinalle potkuhousut kotiin tulovaatteeksi niin sellaisia ei meinaa enää vauvalle löytyä.. On bodeja, paitoja ja housuja mutta ei kunnon potkareita. Kiersin lindexin ja cittarin ja onneksi lopulta löysin tuon ihanan ruskean potkarin prismasta. On vielä suomessa tehty ja luomupuuvillasta. :)

Ihana päivä huipentui ihanaan iltaan ystävän seurassa. Käytiin leffateatterissa katsomassa sinkkuelämää 2.

8 kommenttia:

  1. Ihanat kesävarpaat! :) Ja mitkä suloiset kotiintulovaatteet löysit, ihanuuksia! Sinkkuelämää pitäisi kyllä nähdä, ne on niin huippuja! Ihanaa perjantaita sulle!

    VastaaPoista
  2. se on nyt sitten kesä <3 lämpöä, pihalla oleskelua, mansikoita <3 kiitos leffakutsusta ja- seurasta :) <3 ihania vauvajuttuja <3 nähdään sitten ensi viikolla joku päivä :)

    VastaaPoista
  3. Voi että, ihan tässä jo jännittää että koska pikkuinen päättää syntyä! Ihme juttu jos ei potkareita ole tarjolla, nehän on pikkuvauvalle ihan mahdottoman kätevät :-o Onneksi luomupotkareita löytyy vielä ainakin Ruskovillalta:

    http://www.ruskovilla.fi/Tuotteet/Vauvat

    VastaaPoista
  4. satu, kannattaa käydä katsomassa. Oon tykännyt molemmista elokuvistakin :)

    pumpsi, Kiitos itsellesi <3
    nähdään <3

    kissaemo, Kyllä se jo itseäkin jännittää. Milloin pikkuisen saa syliin.. <3

    VastaaPoista
  5. Onpa söpö kotiintuloasu :)
    Onnea odotuksen loppumetreille!

    VastaaPoista
  6. Ihanat kotiintulo vaatteet.Tykkään ruskeasta tosi paljon ja se sopiikin tosi hyvin niin tytölle ku pojallekkin. Oon huomannut saman, ettei potkareita juuri enää ole. tosin itsekkin suosin silloin body/housut yhdistelmää, se oli jotenkin helpompi...muka.Potkarit on kyllä paljon lämpimämmät! :)

    VastaaPoista
  7. Ihanat potkarit olet löytänyt!
    Ja saman ongelman kanssa olen pyörinyt. Tahtoisi pukea vauvan potkuhousuihin, mutku... niitä ei suuremmin ole tarjolla :-(

    VastaaPoista
  8. sari, Kiitos <3

    tiny, Paljon tulee munkin aina pidettyä vauvalla body+housu yhdistelmää. on niin helppo vaipan vaihdossa.. Mutta nyt halusin ihan potkarit, ne on ihania. <3 Pitäisi olla niitä enemmänkin.

    Terhi, Ei ole niin. Jos menisi ihan lastenvaate liikkeeseen niin kyllähän niistä löytää. Mutta olisi kiva että niitä olisi enemmän muuallakin tarjolla, esim lindexillä...

    VastaaPoista