maanantai 27. syyskuuta 2010

Järjestelen
Tuli taas sisustusinnostus. Se iskee aina välillä. Järjestelen ja laittelen. Jonkin aikaa kaikki on niinkuin haluan (muutaman päivän.. ;D ) ja sitten taas räjähtää. Asutaan jonkin asteisessa kaaoksessa aina, mutta tää on koti ja tuntuu siltä.

Kuitenkin välillä innostuu tosiaan laittelemaan kasoja pienemmiksi, miettii paikkoja tavaroille, laittelee pieniä sisustusjuttuja esille..

Monta vuotta olen katsellut (vaihtuvaa) vaatekasaa olohuoneessa. Käytettyjä vaatteita. Sellaisia joita käytetään lähes päivittäin, niitä ei viitsi vaatekaappiin laittaa eikä vielä pesuunkaan. Se vaatekasa on ärsyttänyt. Siinä se on ollut: nojatuolilla tai sohvan nurkassa tai jossain. Nyt päätin tehdä asialle jotain. Toin alakertaan olohuoneen nurkkaan kauniin kannellisen säilytyskorin/laatikon jossa nyt nuo vaatteet ovat. Kivasti otettavissa ja silti piilossa. Pienellä saa kivaa aikaiseksi.

laatikon päällä on meidän vanhan sohvan kaksi nojatyynyä jotka säästin. Ne ovat nyt lattiatyynyinä, siinä lasten ja aikuisten otettavissa. Joskus olisi tarkoitus laittaa niihin jotkut pääliset..

3 kommenttia:

 1. ihana tuo sinun kori! Tahtoo kans tuollaisen langoille ja puikoille ;)

  VastaaPoista
 2. ihana toi kynttiläkoriste :) kaaosta on täälläkin. Jos joskus erehtyy siivoamaan, ni poitsu kävelee perässä ja tekee työn turhaksi.. ja sitte nauraa.. siihen auttaa vielä toistaiseksi, että siivoo tavarat pois poitsun ulottuvista ;) toi kori-idea on hyvä, pitäisköhän toteuttaa täälläkin?

  VastaaPoista
 3. tiny, joo, olisi hyvä sunkin tarkoitukseen :))

  pumpsi, joo, siivoominen ja järjestely on mahdottomuus täälläkin. sunnuntain järjestely ja siivous on enää muisto vain. eilenkin taas imurin ja moppasin eikä siitäkään enää jälkeäkään... ;D

  VastaaPoista