maanantai 6. syyskuuta 2010

Lilaa

ostin synttärilahjarahoillani itselleni syyskengät. Näin lehtimainoksessa lilat saapikkaat ja tiesin että ne olisivat ihanat! Seuraavana päivänä kävin ne ostamassa. Väriä syksyyn!

Aikaisemmin olin jo päättänyt ostaa novitan uutta crystal-lankaa ja tietysti lilassa sävyssä. Sitäkin tuli sitten ostettua. Jos kaulahuivin ja myssyn tekisi..

Viikonloppu on kulunut meidän perheessä haaveilun merkeissä. Haaveilun josta ei varmaan tule totta mutta haaveilu on ihanaa. Unelmointi asioista, sunnittelu, miettiminen. Tämän haaveen toteuttaminen vaatisi myös paljon luopumista ihanista asioista joten varmaan tosiaan jää pelkästään haaveiluksi. Mutta unelmathan tekevät rikkaaksi, eikö. Ja vaikka tykkään haaveilla niin olen kyllä enemmän kuin tyytyväinen siihen mitä minulla on. Enempää en voisi toivoa. <3

Yhden unelman näin eilen kirpputorilla. Ja tein taas niin tyhmästi että jätin unelmani sinne. Tänään ajelen katsomaan onko unelma vielä siellä myynnissä ja koitan korjata virheeni. Pitäkäähän peukut pystyssä.. :)

10 kommenttia:

 1. ihanat kengät!!!Mitäs siellä oikein haaveillaan ? :) haaveilu on kyllä ihanaa! <3

  VastaaPoista
 2. joo, munkin uteliaisuus heräis ;) ihanaa haaveilla kaikesta <3 hyviä löytöjä teit :) ihania väripilkkuja harmauteen :D

  VastaaPoista
 3. Ihanat kengät, minäkin olen etsinyt syyskenkiä, vielä ei ole löytynyt. Lila viehättää tänäsyksynä valtavasti.

  VastaaPoista
 4. Tosi nätit saappaat! Munkin uteliaisuus heräsi tuon haaveilun suhteen, mutta ei sitä liikaa pidä ehkä paljastaakaan haaveistaan... :)

  Kirpakoita syyspäiviä! <3

  VastaaPoista
 5. Todella ihanat saapikkaat. Varmaan ovat mieluisat. Vai haaveita tällä hetkellä. Niitähän pitää ollakkin. Jos vaikka toteutuisikin. Hiukka kyllä kiinnostaakin.... murmeli

  VastaaPoista
 6. tiny, pumpsi, piupau, juliet & murmeli, kiitos. Olen iloinen saapikas löydöstäni, käytössä ovat olleet!
  haaveilu on ihanaa. Viikonloppuinen suuri haave tosiaan sellainen ettei toteudu varmaan koskaan. enkä tiedä haluaisinkokaan mutta sen asian haaveileminen on ihanaa: iso vanha omakotitalo jostain vähän kauempaa.. <3

  VastaaPoista
 7. Makeet saapikkaat, lila on niin kaunis juuri syksyllä. Haaveilu on elintärkeää! ja minä pidän peukkuja! kaunista tiistaipäivää sinulle! :)

  VastaaPoista
 8. Mä vähän arvasin, että sä isoa taloa haaveilet! Mut voit täältä lähempääkin taloa haaveilla, jooko? :)

  VastaaPoista
 9. satu, Kiitos. Ja kiitos peukuista, sain sen mitä halusinkin! :)

  katti, Kiitti :D

  tiia, Voi toki haaveilla lähempää mutta jos vähänkään ollaan tosissaan niin sitten kauempaa. Näillä hinnoilla ei läheltä pysty sellaista mikä halutaan ;)

  VastaaPoista