perjantai 24. syyskuuta 2010

Ulkona
Eilen oli pitkästä aikaa ihana sää. Ei satanut vettä. Olin iltapäivällä 3h lasten kanssa ulkona. Rusina nukkui koko ajan kivasti vaunuissa (itseasiassa vetelikin eilen mahtavat lähes 5h päikkärit!)

Ensin oltiin kotipihassa. Rumpali oli vielä eskarissa. Helmi ja Peikko leikkivät hiekkalaatikolla ja minä siinä reunalla neuloin. Sitten lähdettiin rumpalia vastaan (tulee taksilla eskarista). Sain Peikolta kukkia <3 Siitä jatkettiin matkaa.

Tässä lähellä on pieni hiekkakenttä. En tiedä mikä siinä vetää lapsia puoleensa(ehkä ne kivet ja se että saa juoksennella :) )mutta lapset tykkää leikkiä siellä tosi paljon. Mentiin sinne. Mulla oli eväät mukana ja syötiin siellä hiekkakentällä leipää, keksejä ja mehua.

Lapset keräilivät kiviä ja tuotiin niitä tärkeimpiä vaunuissa kotiin asti.

Sitten vielä leikittiin kotipihassa.

Oli ihanan piristävä ulkoilupäivä. Ja sinä päivänä edistyi Helmin sukat, Rumpalin käärme, oma tunika ja myssy. Monta työtä aina kesken ja päivän mittaan teen sitä työtä mikä sillä hetkellä eniten huvittaa. Eli kaikki edistyy.

Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. ;)

5 kommenttia:

 1. sateettomista päivistä pitää ehdottomasti nauttia <3 ne antaa voimaa niihin sadepäiviin :) kivasti oot saanut neulottua, mulla on nyt kaikki jäissä, kun ei oikeen tiedä, mitä aloittaisi :o

  VastaaPoista
 2. mulla neulominen jäänyt...monta projektia kesken, mutten löydä enää aikaa ja energiaa niihin.Ihanaa kun pääsette nauttimaan kunnolla näistä ihanista aurinkoisista syyspäivistä!Minä se joudun olemaan vaan sisällä. Kotonakaan ei olla nyt pihalle menty ku ollaan flunssassa...

  VastaaPoista
 3. pumpsi, kyllä, näistä kivoista säistä nautitaan varsinkin kun terveinäkin ollaan nyt oltu koko sakki.

  tiny, alku varmasti väsyttää vielä enemmän. Varmasti taas joskus löydät neulomiseen aikaa <3 nyt on tärkeintä tehdä sitä mikä parhaimmaklta tuntuu. <3 paranemisia! <3

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! :) Tuollaiset pienet retket ovat lapsille ihan huippuja, eväiden syönti tekee tavallisesta päivästä spesiaalin.

  VastaaPoista
 5. nzqu, Kyllä, arjen extraa! <3

  VastaaPoista