keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Laukkuja





Mulla on laukkuja. Joka lähtöön. Päätin etten enää haali niitä kirppiksiltä tai muualtakaan. Mut sitten jos käy niin että käy kirppiksellä ja yhdessä pöydässä on kaksi maailman ihaninta laukkua, maailman ihanimmissa väreissä, niin pakkohan ne on ostaa, eikös.

Löysin nuo kaksi suloisuutta eilen käydessäni kirpparilla. Ihana sinapinkeltainen maksoi 3e ja suuri vanha laukku ( laukun sisällä lukee merkki: nateva. made in finland) maksoi 4e. Olin niin innoissani laukuista että en ehtinyt edes ottaa hintalappua pois tuosta ruskeasta ennen kuvaamista.

Noi kiinnityssysteemitkin noissa laukuissa on jotain niin suloista, että enhän mä niitä sinne hyllylle voinut jättää.

Kynsiin laitoin tänä aamuna uutta lilaa kynsilakkaani, oriflamelta.

Tänään oli ihana aurinkoinen päivä. Aamulla mentiin pitkästä aikaa perhekerhoon, jonne tuli myös ystävä poikiensa kanssa. Illalla menin Peikon kanssa liikkarin yhteistunnille, jossa oltiin ulkona, mm pulkkamäessä.

Meillä paistaa aurinko iltapäivästä suoraan lämpömittariin. Olipas ihana katsoa silloin mittariin ja nähdä lukema: +9,5. Kivasti se aurinko jo lämmittää <3

3 kommenttia:

  1. Ah ja oi, aivan upea tuo ruskea laukkusi!!!
    Toinen on pirteä ja jotenkin "sinun näköisesi" :)
    Onnittelut löydöistä!

    VastaaPoista
  2. Ihania laukkuja!Mulla on tuo sama laukku ku sun sinapinkeltainen.Mun laukku on vaan harmaa. Ostin Lindexiltä jokunen vuosi sitten ja maksoi n. 8euroo.

    VastaaPoista
  3. sari, kiitos. ihania ovat, onneksi sattui kohdalle :D

    tiny, kiitti. joo, siinä lukeekin sisäpuolella lindex, joten sama on :) en tiennytkään että sulla on sellainen. söpö laukku :D

    VastaaPoista