lauantai 12. maaliskuuta 2011

Mustaa





Puikoilla mustaa. Aika tylsä väri neuloa. Mutta menee se kun pieni työ kyseessä.

Sain viime viikolla luettua Kellokosken prinsessan loppuun. Kirja oli miehen siskolta lainassa. Mielenkiintoinen elämäntarina. Ja uusi kirja taas aloitettu.

Toissapäivänä tein sämpylöitä, eilen hiivaleivän. Tuore leipä on kyllä jotain todella hyvää.

Rusina on niin ihana kun nykyään heiluttelee koko ajan. Ruokapöydässä istuu syöttötuolissa pöydän päässä ja vähän väliä kesken ruokailun vilkuttelee meille muille. On kyllä jotain niin suloista. Hymy huulilla katselen pientä ja pienen touhuja. Jatkuvasti on pakko ottaa syliin ja halia ja suukotella. Niinkuin kaikkia muitakin näitä ihania aarteitani.

Tämä viikonloppu on synttäriviikonloppu. Tänään esikoinen on menossa eskarikaverinsa 7v juhliin ja huomenna Peikko menee kerhokaverinsa 6v juhliin. Odottavat niitä innolla.

6 kommenttia:

  1. 23.3. julkaistaan Prinsessa-elokuvan dvd, pitää ehkä hankkia.. Kävin silloin ensi-iltaviikonloppuna sen katsomassa. Tuo kirja on minunkin hyllyssäni, ehkä huomasitkin sen silloin kun kävit?

    Itse tehty leipä on hyvää! Pitäis itsekin tehdä taas jotain siemen-nokkos-sämpylöitä... :)

    VastaaPoista
  2. Ollaanpas siellä ahkeraan leivottu. nam!
    Ihanaa lauataita!

    VastaaPoista
  3. Sinä olet kyllä näppärä käsistäsi. Aina on valmistunut jotain uutta ja mukavaa. Jännä tuo nappipipo. ja mörkötyyny. Kyllä kotona leivottu leipä tai sämpylät on hyviä. Ja se tunne mikä tulee, kun leipoo, on niin kotoinen. Pieni iloinen rusina. Hyvää viikonloppua teille kaikille. murmeli

    VastaaPoista
  4. tiia, joo, huomasin kirjan hyllyssäsi. mullakin aina omia sekoituksia nuo sämpylät. ainakin rouhetta ja lesettä aina lisäilen. ja mitä milloinkin :)

    tiny, kiitos :)

    murmeli, leipominen on kyllä kivaa. ostin viikonloppuna lisää jauhoja ja hiivaa eli pian taas leivotaan :)

    VastaaPoista
  5. Mulla on vielä lukematta tuo prinsessa kirja ja elokuvakin jäi katsomatat. Mutta ehkä joskus ostan tuon dvd:n ja katson sen sitten tai ostan anopille lahjaksi ja lainaan ;)

    VastaaPoista
  6. nirppu, mäkään en ole sitä elokuvaa nähnyt, mutta aion kyllä katsoa kunhan dvd:lle tulee

    VastaaPoista