sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Aurinkoista pääsiäistäPääsiäisenä on ollut paljon kivaa touhua.

torstaina
saateltiin mies reissuun. Heiluttelin lasten kanssa. Sen jälkeen menin Peikon kanssa 5v neuvolaan. Sanottiin että Peikko on reipas, sosiaalinen poika <3 Kaikki meni hienosti.

Sitten tultiin kotiin, lämmitettiin pihasauna ja tein rahkapiirakan. Äitini tuli meille yöksi, sitä minä ja lapset oltiin odotettu kovasti.

perjantaina
äitini lähti aamusta tyttöjen kanssa kotiin. Minä kävin poikien kanssa hölkkälenkillä, pojat pyörillä. Sitten mentiin heidän kanssa hoplopiin jossa treffattiin sisko&lapset. Sitten tavattiin siellä kaupungilla mummu, pappa & tytöt ja mentiin vielä leikkipuistoon.

Minä ja Rusina tultiin sitten kotiin ja kolme vanhinta lasta menivät mummulle ja papalle yöksi. Nautin auringosta ja kävin vielä Rusinan kanssa puolen tunnin vaunuttelulenkin.

lauantaina
Aurinko paistoi heti aamusta. Lähdin aamutuimaan vaunuttelemaan puolen tunnin lenkin. Ihanaa oli kävellä. Oli vielä hiljaista, aurinko lämmitti ja linnut lauloivat kilpaa. Näin yksinäisen kurjenkin lentävän, mihin lie porukkansa jättänyt.

Rusina nukkui pitkät unet ulkona vaunuissa, minä pesin pyykkiä, ripustin ulos narulle kuivumaan. Istuskelin ulkorappusilla ja nautin.

Sitten vein Rusinan papalle jonne Helmikin jäi päikkäreitä nukkumaan ja lähdin kaupungille mummun ja poikien kanssa. Ostin itselleni ja kolmelle vanhimmalle lapselle aurinkolasit ja vielä lapsille lippikset ja lierihatut. Sekä pojille sandaalit. Sitten vielä nautittiin torilla jätskit.

Tultiin lasten kanssa kotiin ja jäätiin pihalle. Niin kaunis sää, ettei sitä viitsi sisällä "tuhlata". Rusina pääsi ensimmäistä kertaa hiekkalaatikolle. Pikkuisen kanssa sai olla tarkkana, kaikki meni suuhun ;) Käytiin kävelyllä, työnsin tyttöjä tuplarattaissa ja pojat pyörillä. Nähtiin tiellä kaksi isoa sammakkoa, niissä riitti ihmettelemistä.

tänään
auringon paiste jatkuu. Nautitaan vapaasta ja yhdessä olosta.

(kuvissa näkyy uusimpia hankintojani. hm:ltä punainen huivi, hopeoidut sormukset sekä iso punainen sormus)

2 kommenttia:

  1. ihanaa puuhailua teillä! Mulla on mennyt tää pääsiäisloma vähän "hukkaan", ku sisällä(kotona ja kylässä) ollaan niin paljon oltu tai kaupoissa.Mun piti ulkoilla ja liikkua! No onneksi eilen vanhemmilla oltiin siinä terasilla, sai ees vähän happea!Jospa huomenna sais aikaiseksi nousta vähän aikaisemmin ja lähteä ulos ennen pojan päikkäreitä!

    VastaaPoista
  2. tinyangel, No mutta kivaa puuhaahan teilläkin on ollut <3 olipa ihana nähdä' eilen. <3

    VastaaPoista