tiistai 26. huhtikuuta 2011

Ulkoilua

Eilen aamusta lähdin lasten kanssa leikkipuistoon. Tehtiin eväätkin matkaan mukaan. Ja päätinpä siinä lähtiessä laittaa ystävälle viestiä että sieltä meidät löytää ja saatiinkin ihanaa puistoseuraa ystävästä ja hänen pojastaan <3

Mentiin puistoon kävellen. Tytöt tuplarattaissa, pojat pyörillä. Puistossa syötiin eväät ja lapset touhusivat kovasti. Rusinakin oli hereillä koko puistoilun, oli mm ekaa kertaa keinussa ja hiekkalaatikollakin tyttö taas viihtyi hyvin. Leikkipuistossa oltiin pari tuntia ja lähdettiin kävelemään ystävän kanssa yhtä matkaa koteihimme.

Koko loppupäiväkin vierähti ulkona. Illansuussa mies tuli reissusta kotiin. Odottelin lasten kanssa ulkona, kotitiellä. Lopulta isi tuli kävellen tietä pitkin ja me juostiin vastaan <3

Ihanaa oli saada mies takaisin kotiin. Ja saatiin me kivoja tuliaisiakin. Lapset leluja ja minä sain tuon valtavan ihanan huivin. <3 (mies oli pääsiäisen turkissa, istanbulissa)

Vielä ihana keli jatkuu. Pitäisi kuulemma viiletä, joten nyt vielä nautitaan!

Arki alkoi, esikoinen lähti eskariin ja peikollakin oli kerhopäivä. Päätin että haen peikon kerhosta kävellen joten aamulla vietiin kerholle auton kyydissä pyörä ja kypärä.

Lähdin ajoissa kotoa, nautin maisemista, juttelin Helmin kanssa ja pysähdyttiin katselemaan lammen rantaan joutsenia. Jonkin aikaa Helmi käveli itsekkin, suurimman osan kuitenkin tuplarattaiden kyydissä. Kivasti tuli askelia, meiltä on matkaa kerholle n 3,5km, joten n 7kilsan kävelylenkki tuli heitettyä.

Käsityöt ovat jääneet nyt aika vähille. Nyt nautitaan ulkoilusta, joten aikaa ei neulomiseen juurikaan jää. Mutta kyllä ne työt tuossa sohvan vieressä koko ajan nököttää, joten ehkä rivi silloin, toinen tällöin.. ;)

4 kommenttia:

 1. Nyt on kyllä ihanat ilmat ulkoilla! <3 Iloa teidän päiviin edelleen!

  VastaaPoista
 2. anne, kiva kun kävit taas <3 kiitos samoin sinne teille <3

  VastaaPoista
 3. ihanaa kevättouhuilua teillä <3 ja ootte hyvin saanut nautittua kauniista säästä :)

  VastaaPoista
 4. pumpsi, Joo, onneksi parannuttiin ja päästiin ulos. Kauniit päivät ollaankin aamusta iltaan pihalla. ei silloin juuri sisällä viihdytä. nyt taas kylmempää, satoikin kovasti tossa vähän aika sitten.

  VastaaPoista