maanantai 11. huhtikuuta 2011

Kirpputorilla


Viikonloppu oli ihana. Lauantaina menin kaupungille. Ensin tapasin siskoni ja käytiin kirppiksellä. Olen pidemmän aikaa halunnut isoa soppakattilaa. Olen sellaista kirppiksiltä etsinyt. Olenkin monta nähnyt mutta ne on maksanut 30-40e, enkä ole raaskinut ostaa. Nyt tuli tuo suuri punainen kattila vastaan, 12,50e. Se pääsi meille soppakattilaksi.

Itselleni löysin hm:n laukun 5e (ihana sinapinkeltainen ja suuri, joten sopii lasten kamatkin sinne kivasti) ja mekko 1e. Sitten kävi tuuri. Löysin n vuosi sitten kirppikseltä vero modan sinpainkelt/ruskean t-paidan joka oli heti yksi lemppareistani. Nyt löytyi sama v.punainen/ruskeana 1e.

Helmille löysin kesämekon 3e, neuletakin 2e (naulakkokuvassa vasemman puoleinen) ja yöpuvun 1e.

Kirppiskiertelyn jälkeen menin siskon kanssa Amarilloon jossa treffasimme 3 ihanaa ystäväämme ja söimme hyvin. Ihana porukka, hyvää seuraa ja maukasta ruokaa.

Eilen oli ihana sää koko päivän. Meillä lähes tulkoon asutaan pihalla aina kun sää sallii. Se alkaa keväällä ja päättyy syksyyn. Nyt kun lumet hyvin sulaneet ja pyörät otettu esiin niin poikia ei pitele enää sisällä mikään. eilenkin olivat ulkona 10.00- 19.00. Välillä toki aina huudeltiin sisälle syömään. Ja välipalaa mies grillasi heille ulkona grillikatoksessa. Itsekkin olin tyttöjen kanssa pihalla tosi paljon 10.00-15.00. Hiekkalaatikko oli tullut lumen alta kokonaan esiin ja Helmi viihtyi hyvin hiekkaleikeissä. Välillä vaan käytiin kääntymässä sisällä.

Tänä aamuna eskarilainen halusi taas heti herättyään pihalle, halusi pyöräillä ennen eskaria. Vähän pidättelin ettei ihan "kukonlaulun aikaan " mene ulos ja lopulta 7.30 lähti ulos pyöräilemään ennen taksille menoa.

Anoppi vei sitten esikoisen taksille. Peikko- pojalla oli herättyään kuumetta. Yli 39. On koko päivän makoillut/nukkunut sohvala. Muuta ei jaksa <3

5 kommenttia:

 1. Loistavia löytöjä! Tuo kattila varsinkin :)

  VastaaPoista
 2. kivoja löytöjä! Kerkeisimpä minäkin vielä joskus kirpparille...
  ei houkuta mennä ulos juurikaan. No eipä tässä ole ehdittykkään. Onneksi ulkoilevat paljon hoidossa. Minä saan vaan ne kamalan kuraiset vaatteet pestäväksi. :D

  Pikaista paranemista Peikolle!!! <3

  VastaaPoista
 3. ohoh, mihis mun teksti tuolta välistä hävis?? siis ulos ei houkuta mennä ku siellä niin mutaista ja luntakin aika paljon, tulis jo kesä!

  VastaaPoista
 4. Ihania juttuja olet kirppikseltä taasen löytänyt. Teillä taitaa olla hyvä kirppis, kun niin kivoja juttuja aina löydät sieltä. Voi pientä, kun on kovassa kuumeessa. Ei pääse uloskaan nyt. Kesäkausi on teillä ilmeisesti nyt alkanut. On kivaa, kun on hyvä pihapiiri, missä voi tehhä kaikkea.
  Hyvää viikon jatkoa. murmeli

  VastaaPoista
 5. Katja, välillä käy tuuri. tuosta kattilasta iloitsen eniten :)

  tiny, niin kyllähän poika saa tosiaan ulkoiltua hoidossa. :) jos vaan ei vettä sada niin viihdyn kyl jo hyvin ulkona. lintujen laulua kuunnellen ja kevään tuloa ihastellen. pojat ei enää kovin kuraisia vaikka ulkoilevat kun lähinnä pyöräilevät. :) mut helmi kyllä möyryää joka lätäkön. :))

  murmeli, on kyllä hyvä kirppis. tekee usein löytöjä. välillä kyllä vaan aika kovat hinnat, johtunee kovasta pöytävuokrasta.. :/ harmittaa kyllä kun nyt ei olla päästy ulos kun sairastelua. toivottavasti loppuviikosta jo taas ulkoillaan! :) kiitos samoin.

  VastaaPoista