maanantai 4. huhtikuuta 2011

Juhlien jälkeen

Lauantaina oli vilskettä ja vilinää. Pidettiin ne Peikon 5v lastenjuhlat. Täällä oli yhteensä 10 lasta: 6poikaa ja 4 tyttöä.

Eilen vielä syötiin iltapäivällä kahvin/mehun kanssa viimeset kakunpalat.

Lisäaikaa osa III näkyy toisessa kuvassa. Ompelin lakanasta verhon poikien vaatekaapin eteen. Siitä on mennyt ovi rikki. Noin on ihan kiva ja vaatekaapin ostoa voi siirtää vielä.

Eilen kävin mll:n lastentarvike kirppiksellä. Teinkin paljon hyviä vaate löytöjä lapsille. Rusinalle en ostanut mitään kun sillä on niin hyvin Helmin vanhoja vaatteita. Helmille löysin t- paitoja, niitä olenkin kaipaillut lisää tytölle. Nyt kun bodyjen käyttö alkaa jäädä taakse. + parit ulkohousut tulevaa varten, vielä hieman isot.

Pojille löysin myös kivasti vaatetta. Molemmille yhdet/kahdet paremmat housut ja sitten muutamat sellaset collegekotiverkkarit, joilla voi antaa poikien kesällä rauhassa rymytä pihalla. ja tein yhden tosi hyvänkin löydön: esikoiselle me&I:n paita eurolla!

Nurjat- blogissa oli jokin aika sitten tarjouskoodi tohvelisankari- nettikauppaan. Käytin tarjouksen hyödyksi ja ostin Rusinalle kivat kukka- tossut sieltä. Suosittelen! Tossut ovat pehmeät ja mukavat jalassa ja ne jopa pysyvät tuollaisen pienen möyrijän jalassa! Kaikki muut villasukat/tossut ovat pudonneet jaloista pienen ryömiessä ympäriinsä mutta nuo ovat ja pysyy. :)

Sateinen päivä. Aamulla puin katraan sadeasuihin ja vietiin esikoinen taksille. Itselläkin sadetakki ja saappaat päällä. Onneksi ostin n vuosi sitten ellokselta kivan sadetakin, on tullut käyttöä! Itseäni meinasi aamulla ikkunasta ulos katsoessa keli harmittaa mutta kun näki lasten riemun lätäköissä pomppiessa niin harmitus lähti! Huomasin muuten sadekamppeita etsiessäni että vielä on ostettavaa lapsille että pärjää: poikien sadetakit ovat jääneet pieniksi. Taidan käydä ensin kirppiskierroksen joku päivä ja toivoa että sopivaa löytyy tai sitten on ostettava kaupasta,. Ilman ei näillä keleillä pärjää. Onneksi esikoisella yksi sopiva sadetakki eskarissa. Niin ei kuitenkaan siellä kastu <3

Ulkoilun jälkeen tehtiin sämpylöitä. Kohta esikoinen tulee kotiin ja syödään välipalaksi tuoretta sämpylää. nam.

2 kommenttia:

  1. kuulostaa hyviltä nuo tossut :) sellaiset ne pitää pikkuisella ollakkin <3 lumi sulaa vauhdilla kun on tällaiset kelit... ja lapset tykkää <3 jostain syystä uusi blogikirjoitukseni ei päivittynyt listalle.. mutta siellä on kiva juttu, tule katsomaan ;)

    VastaaPoista
  2. pumpsi, Kiva kun tulit vinkkaamaan, kävin blogissasi :)

    VastaaPoista