perjantai 1. huhtikuuta 2011

Hei huhtikuu!
Huhtikuu alkaa juhlien merkeissä. Eilen keittelin 5v kahvit lähisuvulle ja pojan kummeille ja huomenna pidetään lastenkutsut.

Eiliset juhlat sujuivat hyvin, kivahan se on olla rakkaiden ihmisten seurassa. Poika sai kivoja lahjoja: legoauton, batmanin, spidermanin, taskulampun, värityskirjan, rahaa..

Tänään kävin lasten kanssa kaupoilla. Ostin vielä muutaman jutun huomisiin juhliin, kolmelle vanhimmalle lapselle lenkkarit ja Peikko osti itselleen synttärilahjarahoillaan kung zu marsun ja hajuhemmon.

Alkaa olla lasten kevätvaatteet hommattu. Olen ostanut ne lenkkarit joka lapselle, helmille välikausipuvun, - hanskat ja saappaat. Peikolle saappaat ja välikausitakin & -housut. Rumpalille välikausikengät (syksyllä ostetut välikausitakki & - housut onneksi vielä sopivat). Rusinalle ei ole tarvinnut ostaa mitään, kun jemmassa on Helmin vanhat. Olin kuvitellut että saappaita on eikä tartte ostaa: Peikolle rumpalin vanhat ja Helmille jo poikien käytössä olleet saappaat. Mutta lähempi tarkastelu näytti että vanhoissa on reijät joten nekin piti sitten ostaa. mutta nyt on kevätvaatteet sitten hommattu. hyvä niin.

Lisäaikaa II näkyy alimmassa kuvassa. Kirppikseltä löydetystä vanhasta verhosta leikkasin ja ompelin sopivan kokoisen palan joka laitettiin keittiöön tiskipöydän alle. Aikoinaan kun tehtiin keittiöremppa ja hommattiin samalla astianpesukone niin tiskialtaan alla oleva kaappi piti purkaa pois. Siihen ei olla saatu rakennettua uutta kaappia, joten nyt verho vähän kaunistaa, ettei ole pelkkä tyhjä kolo jossa näkyy kaikenmaailman vesiletkut. ;)

5 kommenttia:

 1. Onnea kovasti päivänsankarille. Teillä on juhlittu oikein kovasti. Varmaan kivaa nähhä tuttuja ja lapsille sitten kavereita heidän kutsuillaan. Kovasti sinä olet laitellut kaikenlaista. Niin ne talvivaatteet kohta joutaa lepoon vähäksi aikaa. Ittellä on huomannu, että ei oikein osaa vielä pukeutua, kun aamut on kylmiä ja päivällä lämpenee. Nyt vois aurinko alkaa kunnolla sulattamaan lumia. Kivaa viikonloppua teille. murmeli.

  VastaaPoista
 2. murmeli, Kiitos. Juhlaa ja tohinaa on ollut <3 kiitos. oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle

  nenunen, kiitos paljon

  VastaaPoista
 3. Oi, lapsuudenkodissani oli 70-luvulla tuosta kankaasta verhot.

  VastaaPoista
 4. mervi, onpa sattuma :)) ihanaa toi kangas. :)

  VastaaPoista