maanantai 18. huhtikuuta 2011

Viikonlopun sairastupa


Koko viikonloppu meni sairastaessa. Meillä piti olla kaikenlaista kivaa ohjelmaa (markkinat, 2v synttärit, lapsimessut ja 7v synttärit) mutta vietettiinkin koko viikonloppu kotona, sisällä.

Esikoinen makasi kovassa kuumeessa 3 päivää ja on vieläkin puolikuntoinen joten ei mennyt vielä eskariin. Helmille nousi kova kuume lauantaina. Oli ollut kuumeessa ma-to. perjantai oli kuumeeton ja lauantaina nousi 39,9 kuume. Vietin Helmin kanssa sitten lauantai-illan päivystyksessa= korvatulehdus. Lääkkeet ovat onneksi auttaneet heti ja tyttö on nyt toista päivää kuumeeton.

Rusinalla oli eilen kuumetta. Tänään on parempi, kova yskä kyllä kiusaa, kuten meitä kaikkia.

Huh, mikä tauti. Mut nyt ollaan jo voiton puolella uskon niin!

Eilen sain nautittua auringonsäteistä ulkorappusilla sen aikaa kun tytöt nukkuivat päikkäreitä. Ja päästiin sairastuvalta pois sen verran että käytiin etsimässä kauoungilta päivystävä apteekki ja äänestettiin.

Peikko-poika pääsi onneksi eilen lapsimessuille. Lähti sinne reippaana papan, tädin ja serkkujensa kanssa. Annoin siskolleni rahaa mukaan, siellä kun se me&i koju aina josta saa halvalla vanhan malliston vaatteita. Halusin että ostaa mulle ja lapsille vaatetta. Aikalailla olivat jo sunnuntaina kaikki vaatteet menneet eivätkä pojat saaneet siitä mitään. Rusina sai tunikan, helmi hameen ja minä geisha-tunikan. Se nyt heti päällä, tykkään!

Ihanasti on aurinko jaksanut paistaa. Jospa mekin pääsisimme siitä pian kunnolla nauttimaan <3

3 kommenttia:

 1. toivottavasti voitte jo paremmin!

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista!

  Itse olen ollut vatsataudissa eilisestä lähtien, eilisen asuin vessan lattialla torkkuen, onneksi tänään tuntuu jo että elämä alkaa voittaa, ehkä.. pikkuhiljaa.. vaikka pystyasennossa ei jaksakaan vielä oikein olla enkä ole paljon mitään vielä uskaltanut syödä. Jospa se tästä pikkuhiljaa. Mulla olisi kans tällä viikolla ollut töitä sovittuna poikkeuksellisesti (keikkatöitä teen), mutta saa nähdä joko torstaina sitten pystyy sinne.

  Aurinkoisia kevätpäiviä <3

  VastaaPoista
 3. tinyangel, kiitos, nyt jo voidaan paremmin. yskää ja nuhaa yhä riittää mutta ne hurjat kuumelukemat on nyt takana päin!

  juliet, kiitos. ja yöh, oksutauti on niin inhottava! onneksi olet jo toipumaan päin <3 kiitos samoin <3

  VastaaPoista