perjantai 13. huhtikuuta 2012

Hiekkalaatikko

Eilen täällä leikittiin ekaa kertaa hiekkalaatikolla tänä vuonna. Helmi touhusi siinä kurahousut jalassa. Kylläpä taas hiekkalaatikko leikit tuntuvat kivalta pitkän tauon jälkeen!

Veinkin eilen harkkoihin vain esikoisen. Peikko- pojalle nousikin kuume ja silmätulehduskin iski päälle. Oma olo on vielä heikko, flunssa on päällä. Tänään tein viikonlopun siivouksen, ja huh kun se kävi kunnon päälle. Vaikka rauhallisesti koitinkin ottaa.

Viikonloppu on taas jalkapalloa täynnä. Peikon osalta ne jää nyt väliin, kun on kipeenä, mutta esikoista kuskaillaan ja pelejä seurataan. :)

Oriflame paketti tuli, lähden nyt sitä lajittelemaan lasten kanssa. Se on lasten lempipuuhaa, ihania apureita.

Ihanaa keväistä viikonloppua kaikille,

Sade

2 kommenttia:

  1. Ihania kissamyssyjä olet tehnyt. Hiekkalaatikko on kyllä lasten mieleen. Siellä saa itse vaikka ottaa aurinkoa , jos se nyt vaan paistais, Vettä sataa täällä oikein kunnolla. Kivaa viikonloppua sinulle. anne

    VastaaPoista
  2. anne, Kiitos. :) Joo, mä niin jo odotan että aurinko lämmittää kunnolla ja tulee enempi kuivaa. sitten hiekkalaatikon reunalla nautitaan! Tästä kurasta kyllä onneksi nauttii lapset. Ihailtavaa kyllä lapsilla tuo joka asiasta iloitseminen. Siinä on oppimista, onneksi lapset opettaa! <3 Oikein hyvää viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista