maanantai 9. huhtikuuta 2012

Korvakorut


Pääsiäinen on jatkunut kivoissa merkeissä. Eilen lähdin lasten kanssa hakemaan mummun ja papan meidän kyytiin. (isosta autosta on usein iloa ;) ) Ajeltiin Riihimäelle. Siellä treffattiin myös siskon perhe. Käytiin ensin Hesessä syömässä ja sen jälkeen mentiin tivoliin. Voi lasten riemua!

Kun pudotimme vanhempani kyydistä kotimatkalla niin Helmi ilmoitti haluavansa jäädä mummulle ja papalle. Hän sai sinne jäädä ja jäi yöksikin. Kotona me leivottiin taas rahkapiirakkaa.

Tänään pojat pääsee illalla papan, tädin + serkun kanssa katsomaan Jokereiden pelin. Sitä odotetaan.

Minulta tilattiin korvikset. Turkoosissa värissä, saa olla paljon roikkuvaa. Tein sitten kahdet, molemmat lähtevät uuteen kotiin. :)

Aurinko paistaa, nyt nautitaan!

6 kommenttia:

 1. Teetkö sinä helmitöitä tilauksesta? Utelee täältä yksi kiinnostunut :)

  VastaaPoista
 2. Katja, enhän mä mikään ammattilainen tässä korujen tekemisessä oo, omaksi ilokseni niitä väsäilen. Jos joku pyytää tekemään jotain niin olen kyllä tehnyt. :)

  VastaaPoista
 3. Katja, eli jos joku koru kiinnostaa niin sitten vaan postia mulle osoitteeseen sadee80@luukku.com ;)

  VastaaPoista
 4. Teillä on ollut kovasti touhua. Kivaa, kun lapsetkin viihtyy. kauniit ovat korvikset. Kyllä kelpaa pitää niitä. Hyvää viikon jatkoa.
  murmeli

  VastaaPoista
 5. murmeli, Laitoin korvikset eilen postiin. Toivottavasti ovat jo tänään perillä. Oikein hyvää viikon jatkoa myös sinne <3

  VastaaPoista