maanantai 23. huhtikuuta 2012

Reissussa


Lähdettiin torstaina koko perhe Tukholman risteilylle. Kovasti jännitettiin miten reissun käy kun koko alkuviikko sairasteltiin. Pakkasin kassiin ison kasan lääkettä mukaan. Lapset onneksi paranivat sen verran että reissu meni hyvin!

Itse valvoin ensimmäisen yön kovan kurkkukivun ja päänsäryn kanssa. Ja toisena aamuna heräsin ja totesin että nyt minulla on se silmätulehdus.. Mutta kuten sanoin, reissu meni kivasti!

Onneksi päästiin matkaan, oltiin sitä niin kovasti odotettu. Se että olin itse kipeä, ei haitannut yhtään, kun pääasia minulle oli että lapset olivat jo paremmassa kunnossa ja nauttivat laivan riemuista!

Lapset kävivät lasten discossa tanssimassa, voi riemua! Lasten leikkihuoneessa moneen kertaan, parasta siellä taisi olla pallomeri. Halailivat ville viking- kissaa. Kierreltiin Ruotsissa vanhan kaupungin pikkuliikkeitä. Ei oltu kauaa maissa, koska vettä satoi ja oli kylmä. Käytiin lasten karkkibingossa ja seuraavana päivänä aikuisten karkkibingo. Molemmista voitettiin karkkeja!

Ihana reissu.

Meillä olisi ollut viikonloppuna sekä lauantaina että sunnuntaina 3v synttärit, mutta ne jouduttiin jättämään väliin. Minulla on vieläkin vähän silmätulehdus päällä ja flunssa myös. Harmittaa kun ei päästy juhliin :( Zumbakin jäi väliin.

Tänään menen Peikon kanssa hänen 6v neuvolaan. :)

Ihanaa aurinkoista päivää,

Sade

3 kommenttia:

 1. Mukava kuulla jotta reissu onnistui. Tutun kuuloiset ohjelmanumerot teillä ollut :-)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa että pääsitte reissuun. Kamalasti on nyt liikkeellä kaikenlaista tautia. Tukholman reissusta minäkin haaveilen usein, olis niin kiva matkustaa sinne lasten kanssa tai sitten ihan vaan kahdestaan. Valitettavasti meillä reissu aina kaatuu siihen että täältä pohjoisesta on niin kallista lähteä ensin sinne etelään, tai sitten pitäisi olla paljon aikaa ajella autolla.
  Täällä paistoi eilen aurinko mutta tänään on aivan harmaata. Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 3. rva vaaksanheimo, Joo, oli kyllä kiva kun reissu onnistui. Keli olisi saanut olla parempi, mutta meni se näinkin :)

  piupau, Joo, tuntuu että on flunssaa flunssan perään. Itekin oon ollut puoli kuntoisena jo helmikuusta lähtien :P Harmi kun matkaa niin paljon ettei oikein tule lähdettyä Tukholmaan. Toivottavasti sitten joskus :) mekin haaveilemme nyt seuraavaksi että lähtisimme samaiselle reissulle kaksin :) Harmaata täälläkin tänään, jospa huomenna taas aurinko pilkahtelisi.. :)

  VastaaPoista