torstai 5. huhtikuuta 2012

Nimipäivä


Tein ystävälleni nimipäivälahjaksi tiskirätin, lisäksi lahjana oli pieni kaunis sydänrasia, kukkanenäliinoja sekä pieniä suklaamunia.

Sänkymme päällä makoilee ihana norsu. Ihastuin tuohon norsuun kun olin siskon kanssa kaupassa mutta jätin kauppaan. Harmittelin sitä kyllä jälkeenpäin kovasti. Siskoni kävi äitini kanssa samaisessa kaupassa sen jälkeen ja äitini osti sitten tuon norsun mulle. Pääsihän se söpöläinen meidän kotiin! :)

Tänään kävin aamulla lasten kanssa kaupassa ostelemassa pääsiäisherkkuja. Persikkarahkakakun otin juuri uunista pois. Sisko ja lapset ovat tulossa iltapäivällä meille, joten tuota herkkua on sitten kahvipöydässä tarjolla.

Lapsilla oli kiukkuaamu. Kaikilla oma kiukkunsa vuoronperään. Huh! Nyt tilanne rauhoittunut ja rentoudumme neljän päivän loman ajan! Kotona olemme kylläkin, mutta sehän on sitä parhautta <3

Oikein ihanaa pääsiäistä kaikille,

Sade

2 kommenttia:

  1. ihana lahja <3 ja tosi suloinen tuo norsu, ei ihme, että ihastuit siihen <3 mukava kahvihetki varmaan oli teillä <3 hauskaa vapaata, mulla ei sitä juuri ole, tänään ja ma on töitä .. voihan kiukku :/ onneksi se menee yleensä äkkiä ohi.

    VastaaPoista
  2. pumpsi, toi norsu on kyllä jotenkin hellyttävä, olen niin iloinen kun sain sen kuitenkin :)) Onneksi kiukku tosiaan menee yleensä nopeasti ohi yhdeltä. Mutta sitten kun on niitä päiviä että jokaisella on kiukkua vuoronperään niin huh ;D

    VastaaPoista