torstai 26. huhtikuuta 2012

Synttärit
Eilen aamusta menin lasten kanssa ystävän luokse aamukahville. Vietiin 3vuotiaalle pikkumiehelle samalla synttärilahja, kun ei viikonloppuna juhliin päästy. Lahjan mukana itse tehty kortti.

Kevään tullessa tekee mieli pukeutua värikkäämmin kuin talvella. Tai jos ei vaatteissa ole väriä, niin lisätä sitä koruilla. Eilen laitoin kaulaani ystävältäni saadun ihanan puisen kukkakorun. Sormessa sormus jonka tein itse Jujukerhosta tilaamillani sormustarvikkeilla. Kivi on sormuspohjassa vain pikaliimalla kiinni, toivon että se siinä pysyy..

Eilen oli mahtava aurinkoinen päivä. Pesin pyykkiä ja laitoin ne ulos kuivumaan. Vietimmekin koko päivän pihalla. Ihanaa! Tänään onkin sitten taas sateista ja harmaata..

Mukavaa, värikästä päivää kaikille,

Sade

2 kommenttia:

  1. Sama täällä. Olen alkanut penkomaan erilaisia koruja, kun vielä on niin kylmää, että ei vaatteita voi vielä etsiä esiin. Teillä on kivoja juttuja, retkiä ja synttäreitä ym. Ulkona on kyllä mukava olla. Nyt tuli tänne taasen vesisade. Kivaa viikonloppua sinne. murmeli

    VastaaPoista
  2. murmeli, Korut kyllä piristävät mieltä. Rannekoruja en meinaa enää osata käyttää (ainoastaan nomination on koko ajan ranteessa) mutta kaulakoruja ja korviksia, tykkään! :) Kiitos samoin, oikein hyvää viikonloppua sinne <3

    VastaaPoista