sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pääsiäistä


Perjantaina lapset menivät vanhemmilleni. Kolme isointa meni papan kanssa isomummulle ja -vaarille ja sen jälkeen kaikki 4 saivat jäädä mummulle ja papalle yöksi. Olivat saunoneet, herkutelleet ja katselleet voicen.

Minä vietin miehen kanssa kivan koti-illan. Usein vapaailtoina eniten kiinnostaa vain kotona olo. pötköteltiin sohvalla vierekkäin ja katseltiin voice.

Eilen lapset saivat leikkiä serkkujen kanssa mummulla ja papalla. Minä ja mies lähdettiin kahville ja kaupungille. Käytiin kirppikselläkin. Löysin sieltä ensimmäisessä kuvassa näkyvät kynttilänjalat. Sellaisia olen halunnutkin. olivat 2e/kpl. Lisäksi löysin itselleni kivan kuviollisen kesämekon, 4e.

Lapset tulivat kotiin ja menin esikoisen ja Rusinan kanssa vielä kaupoille. Lähdettiin ostamaan esikoiselle skeittareita. Mieleiset löytyi. Lisäksi ostin pari pääsiäiskoristetta kun olivat jo -50%. Ostin ensimmäisessä kuvassa näkyvän pupun ja toisessa kuvassa näkyvän kanan.

Illalla perheen miehet lähtivät miehen siskon luokse jossa poltettiin illalla pääsiäiskokko. Miehen suku on pohjanmaalta kotoisin joten sieltä tuo perinne. Me tytöt jäätiin kotiin koska kello oli silloin jo niin paljon niin sain pikkulikat nukkumaan. Pojat tulivat riemuissaan iltakymmeneltä kotiin.

Tämä aamu alkoi innostuneissa merkeissä. Yön aikana oli käynyt pääsiäiskukko! Lapset etsivät piilotettuja munia ja saivat heti niitä syödä.

Ainoa harmitus tässä on se että minulle ja kolmelle lapselle on puhjennut flunssa. Mutta ei anneta sen häiritä, nyt vielä nautitaan pääsiäisen tunnelmista ja vapaista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti