sunnuntai 23. syyskuuta 2012

Lauantain hymyjä* Aamulla kävin esikoisen kanssa pyörälenkillä. Samalla pysähdyttiin poimimaan vähän puolukoita.

* Aamupäivällä makoilin sängyllä ja neuloin. Lapset leikkivät keskenään yläkerrassa ja mies teki meille ruokaa.

* Ruuan jälkeen olin todella väsynyt ja jatkoin sängyllä pötköttelyä. Mulla oli koko ajan joku ihana kainaloinen. Joko yksi lapsista tai useampi ja yhdessä vaiheessa makoiltiin siinä koko perhe. (väsymyksen syykin taisi selvitä illalla kun kurkkuni tuli todella kipeäksi ja yöllä valvoin jonkun aikaa yskien)

* Vein Peikon kaverinsa synttäreille ja me muut kävimme sillä aikaa kahvilla/jätskillä huoltoasemalla.

* Haimme Peikon ja kävimme koko perhe kaupoilla.

* Tyttöjen mentyä nukkumaan minä, mies ja pojat katseltiin yhdessä Talent.

2 kommenttia:

  1. Moikka. Teillä on niin lämminhenkistä perhe-elämää. Oikein tulee hyvälle tuulelle, kun lukee, mitä olette touhunneet. Kiva, kun sait auton. Kyllä se onkin tarpeen, kun neljän lapsen kanssa lähtee asioille. Kaikkea kivaa sinä olet tehnyt. Ihanaa omppuhilloa. Keksit kaikennäköisiä pieniä niksejä, kuten tuo kirjekuorihommakin. Nyt on niin sateista ja pimeää. Siitä huolimatta iloista viikon jatkoa :)))anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoistasi. Kiva kun käyt täällä lukemassa meidän kuulumisia <3 Kyllä se auto on tarpeen monessa asiassa. Helmin kerhokin aika kaukana.. Ja harrastukset + muut. Nyt on taas onneksi auto! Pienempi kuin ennen mutta koko perhe sopii joten jes! :)) Iloista viikkoa sinullekin ja poltellaan kynttilöitä niin pimeys ja sadekin tuntuu silloin ihanalta... ;))

      Poista