sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Lauantaina

Lauantai aamupäivän siivoilin. Imuroin, vähän moppasin. Pesin pari koneellista pyykkiä. Vaihdoin puhtaat lakanat. Olin aikeissa petaa sängyn kun pikkukirppu ehtikin ensin pötköttelemään kirjan kanssa. Jätin siis sen homman vielä kesken. Pieni saa katsella ensin kirjansa, ei minulla kiire ole.

Myöhemmin sitten sain sängyn laitettua. Helmikin vietti sängyllämme "lukuhetkeä". "Luki" minun kirjastosta lainaamaa kirjaa, Anneli Kivelän kirjaa. (Minulla on hoppu lukea tuo kesken oleva kirjaston kirja, kun ostin erään kirjan ja tuskin maltan odottaa että pääsen lukemaan sitä.. )

Tein pellillisen omenapiirakkaa omista ompuista. Netistä löytämälläni Hellapoliisin ohjeella. Sen kanssa oli kaurapohjaista vaniljakastiketta.

Molemmilla pojilla oli futisturnaus. Kaikki sai mitalin. Se on aina huippujuttu, pojat olivat suut naurussa kotiin palatessaan. Esikoinen sai myös pokaalin heidän joukkueessa. (Yksi pelaaja jokaisesta joukkueesta sai pokaalin.) Ensimmäinen pokaali hänellä. Sai Tsempparipokaalin. Upea juttu.

4 kommenttia:

 1. Onpa komeat pokaalit, siitä kovasti paljon onnea pojille, pokaalista ja mitalleista.

  Ihan herahti vesi kielelle tuon piiraspalan kohalla, NAM

  VastaaPoista
 2. nenunen, Kiitos onnitteluista! :)) Se olikin hyvää, ei kauaa vanhentunut.. ;)

  VastaaPoista
 3. Totta turiset :-) Hienot palkinnot <3

  VastaaPoista