tiistai 25. syyskuuta 2012

Lehti
Olen haaveillut isosta lehdestä johon voisi laittaa kynttilän. Eilen kävin kirppiksellä ja juuri sellainen lehti löytyi 2 eurolla! Löysin samalla reissulla löytyi ihana kukkalautanen eurolla. Sillä tarjoilinkin sitten heti eilen omenapiirakkaa lapsille sekä heidän ystävilleen. Meillä oli eilen hulinaa, kun täällä oli omien lasten lisäksi esikoisen ystävä sekä Peikon ystävä. :)

Tein kummipojalle villasukat hänen toiveittensa mukaan. Vihreä-keltaista raitaa sekä pitkä varsi. lankana 7veljestä, koko n 35.

4 kommenttia:

 1. Voi kun asuttaisiin lähempänä toisiamme, voisin nimittäin antaa sinulle sellaisen betoniin valetun ja maalatun vaahteran lehden. Se on siis sellainen täysi kopio vaahteranlehdestä, en tiedä miten tekijä on lehteä käyttänyt muottina. Sain niitä kaksinkappalein anopilta, hänen ystävänsä oli niitä tehnyt ja toinen joutaisi kyllä pois. Onneksi löysit kuitenkin itsellesi tuon lehden, kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä kuulostaa kauniilta tuo vaahteranlehti! <3 Onneksi tosiaan löysin tuon lehden, välillä käy tuuri! :)

   Poista
 2. ihana lehti! Mäkin haaveilen isosta lehdestä...tosin se on Partyliten eli tooosi kallis. Jospa kuitenkin sen kutsujen myötä saisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mäkin olen sen huomioinut, on kaunis. Mutta Hurjan hintainen.. :o Olen iloinen kun löysin tämän lehden, voi kaikessa rauhassa pitää keittiön pöydällä ;) <3 Toivottavasti sinä saat kutsujen myötä omasi <3

   Poista