tiistai 4. syyskuuta 2012

Syksyä


Kävin eilen Rusinan kanssa kaupungilla tuhlaamassa siskoltani synttärilahjaksi saadun lahjakortin. Muut lapset olivat koulussa, eskarissa ja kerhossa. Ostin sillä itselleni hameen ( -70% ) ja koruja. Tarjouksesta olivat myös ihanan väriset keittiöpyyhkeet 3kpl 3e.

Hain kerholaisen kotiin ja kävin tyttöjen kanssa pienellä kävelyllä. Katselimme vähän jo kellastuneita puita, kaunista lampea jossa ui sorsia ja kärpässieniäkin näkyi metsänreunalla.

Sitten haimme eskarilaisen kotiin ukkosen jyrähdellessä ja koululainenkin sieltä polki kotiin.

Eilisaamuisessa pikkukakkosessa askarreltiin kärpässieniä. Päätin että sellaisia mekin teemme. Kivaa syksyaskartelua ja Helmi onkin jo monta päivää pyydellyt että ostaisin sormivärejä. Eilen sitten ostin Tiimarista samalla kauppareissullamme valkoista ja punaista kartonkia sekä valkoista sormiväriä. Jokainen lapsi askarteli omansa. Alimmassa kuvassa näkyy tyttöjen kärpässienet jotka ovat nyt tyttöjen huoneen ikkunassa. Peikon oma on poikien huoneen ikkunassa ja esikoinen ihanasti päätti antaa omansa opettajalleen.

Tänään Peikolla on eskarissa kuvaus. Ja huomenna koululaisella. Kivaa :)

2 kommenttia:

  1. Voi kuinka kauniin väriset sukkahousut :) Täytyisi ostaa itsekin piristettä syksyyn!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katja, kannattaa! Kyllä piristävätkin. Mulla on noi okrat hm:ltä ja oranssit lindexiltä. Nyt on sukkahousuissa ihania syksyn värejä. Saa loistaa syksynväreissä yhdessä puiden kanssa :)

      Poista