perjantai 28. syyskuuta 2012

Pientä kivaa kotiin


Kävin eilen Jyskissä. Lähdin ostamaan kukkapöytää jonka näin mainoslehtisessä. Sen ostinkin. Mutta ei siihen kukkaa tullut vaan laitoin sen kylppäriin.

Samalla mukaan tarttui vaikka mitä kivaa alennuksesta (siellä nyt hyviä juhlatarjouksia ;) ). Ostin molemmille tytöille ihanat vaaleanpunaisen sävyiset kukkapeitot päiväpeitteiksi. Sitten ostin kaksi turkoosisävyistä lintutyynyä. Ne on kuin tehty meidän makkaria varten! (sieltä kun löytyy muutakin turkoosia ja lintuaiheista..) Lisäksi ostin poikien huoneeseen kaksi turkoosia huopaa. Kaikki nämä jutut ovat olleet mielessäni ostoslistalla jo kauan ja nyt vihdoin sain kun kohdalle osui Täydelliset sopivan pieneen hintaan :))

Eilen järjestelin tyttöjen huonetta (leluja) ja huomasin tarvitsevani laatikkoa barbieita/prinsessoja ja niiden tavaroita varten. Sellaista ei ollut ja silmiini osui Oriflamen pahvilaatikko joka oli tullut päivää aiemmin. Olin sen jo tyhjentänyt ja lajitellut joten siitä sainkin idean!

Liimasin pahvilaatikkoon kauniita papereita, nauhoja ja pitsiä. Päädyssä lukee Barbie. En tiedä kuinka kestävä ratkaisu on mutta onpahan nyt ihan kiva väliaikaislaatikko.

Tänään tein toisen Jysk ostosreissun Rusinan kanssa, myös isäni oli mukanani apuna. Siitä sitten lisää myöhemmin.. :)

2 kommenttia:

  1. kivoja löytöjä.Hauska idea tehdä laatikko itse. Mäkin "tarvisin" kukkapöydän-onkohan tuo jyskin halvempi kun Invicen?Pitääpäs varmaan mennä kurkkimaan. ;)

    VastaaPoista