keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Ystävälle


Ystävälläni oli tässä kuussa nimipäivä. Tein hänelle pienen lahjan. Kaksi itsetehtyä pannulappua. Siihen mukaan kaupasta ostettu kärpässienikortti.

Lapset ovat kovia maalaamaan vesiväreillä. Taideteoksia on säilössä mutta ihan niitä kaikkia ei pysty millään säästämään (niitä kun syntyy niin valtavat määrät lähes päivittäin ;) ), joten lasten upeista maalauksista saa kivoja kirjekuoria.

- -

Mä sain vihdoin auton viikonloppuna! Ihanaa kun ei ole kiinni laina-autoissa. Olen kyllä kiitollinen että omat ja miehen vanhemmat ovat auttaneet niin paljon sen kahden kuukauden aikana kun minulla ei ollut autoa. Myös monet ystävät muistuttivat että heiltä voi pyytää kuskailuapua jos tarvitsen. Kiitos! Onnea on ihanat ihmiset ympärillä, jotka välittävät ja joista sinä välität..

6 kommenttia:

 1. Kyllä kelpasi ystäväsi nimppareitaan viettää. Lahja näyttää niin sydämelliseltä. Ihana kirjekuori kruunaa kaiken.

  VastaaPoista
 2. ihania juttuja teit nimpparilahjaksi. Nuo hillopurkit on kyllä söpöjä! Mulla vaan tylsia lasipurkkeja, joissa ei ees lue mitään. PItäis kyllä laittaa lappu, etten unohda mitä hilloa niissä oikein onkaan. :) Ihanaa kun sait oman auton!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 On kyllä kiva kun pääsee taas viemään lapsia ilman laina-autoa. Ja kyllä ne kauppareissutkin onnistuu nyt taas paljon paremmin! :))

   Poista
 3. ihana lahja, kiitos <3 eihän noita raaski käyttää <3 kiva juttu, että on auto, helpottaa menemistä :)

  VastaaPoista