maanantai 25. maaliskuuta 2013

Eilen virvottiin
Eilen meillä oli kaksi noitaa ja kaksi kissaa. Tytöt virpoivat kotona, anoppilassa ja minun vanhemmillani. Pojat kiersivät naapurinpojan kanssa virpomassa naapurustossa. Saivat hurjan kasan palkkoja, siinä riittää herkettelemista :)

Iltapäivällä oli poikien futisharkat. Ovat siirtyneet jo ulos tekonurmelle. Ekaa kertaa talven jälkeen ei tarvinnut palella kentän laidalla. Ei minun, ei kentällä poikien. Ihanaa! Nyt on se kova tuuli hellittänyt ja pakkanen poissa. Aurinko ihan tosissaan lämmittää ja mieli on hyvä. Auringon lämpö antaa kyllä keväisin niin paljon voimaa. Iloa, hymyn kasvoille. Virtaa tuntui olevan, sen huomasin omassa jumpassani. Oli mahtava fiilis!

Tämä viikko on yhtä hulinaa. Onneksi iloista sellaista. Joka päivälle hirmusti tekemistä/ohjelmaa. :) Tänään siivoilen viikonlopun sotkuja pois (eihän sitä viikonloppuisin niin jaksa siivoilla, silloin nautitaan ;D ), pesen pyykkiä, laittelen kotia jo kuntoon sillä silmällä että tällä viikolla juhlitaan syntymäpäiväjuhlia. Iltapäivällä on Peikon kuviskerho ja sen jälkeen poika lähtee mummun kanssa kaupoille. Saa itse valita synttärilahjansa. Sellaisella hulinalla tämä viikko alkaa ja siitä sitten jatkuu.

Mukavaa alkanutta viikkoa. Auringonsäteitä!

4 kommenttia:

 1. Ihania pääsiäis kissoja ja noitia. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Oli kyllä mahtava päivä. Ihanaa katsella lasten iloa.

   Poista
 2. Aurinkoista hulinaviikkoa teille!
  Kuulostaa kaukaiselta ulkokenttäharkat, meillä jaliskentällä voi vielä hiihdellä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos samoin!
   Tuota meidän tekonurmea pidetään talvellakin kunnossa. Kovasti auraillaan ja on "nurmena". Isommat näyttävät pitävän siellä harkkoja läpi vuoden mutta vielä nämä pienet harjoittelevat sisätiloissa talvella n 3kuukauden ajan :) Nyt tosiaan siirrytty mekin jo ulos :)

   Poista