perjantai 22. maaliskuuta 2013

Koiran elämääVälillä Taisto nukkuu mitä ihmeellisimmissä asennoissa. Itse vaan miettii että toi ei voi olla hyvä.. :) Useimmiten nukkuu meidän sängyssä selällään tassut kohti kattoa. Ihanaa rentoa oloa.

- - -

Tänään olen menossa tiimariin ostamaan vielä muutaman asian niin lapset ovat sunnuntaille valmiita.
Tytöt ovat taas nuhassa ja yskässä, tää on kyllä aina niin just tätä flunssa aikaa... Toivottavasti menee kuitenkin pian ohi, ilman suurempia sairasteluja.

Rentoa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. voi teidän taistoa <3 kyllä eläimet antaa paljon ajateltavaa <3 sunnuntai onkin pienille jännä päivä, saa nähdä, osaako poitsu tuon lorun mukaan sitten virpoa, ja miten tykkää laittaa asun päälle (viimeeksi huonolla menestyksellä..) huomenna pitää tehdä koristelut oksille ja katsoa asu valmiiksi. Flunssapöpöt pois teitä ja meitä kiusaamasta. HUS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä. Eläimet antavat niin paljon. Ottavat myös, mutta kyllä se ilo on niin paljon suurempaa!! <3 Meillä pojat ovat menossa naapurin kanssa virpomaan ihan kunnolla (siis kotitiellä naapureille jne) mutta tytöt sen verran pieniä että mennään yhdessä heidän kanssa virpomaan isovanhemmat. odottavat sitä innolla.

   Poista
 2. Meidänkin koira nukkuu ihan hulvattomissa asennoissa. Ja aina, se nukkuu aina...jollei sitten satu syömään tai olemaan rapsutettavana.

  Rentoa viikonloppua teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän koiralla kyllä riittää myös virtaa! ;) Onneksi on iso aidattu piha johon voi päästää juoksentelemaan aina kun siltä tuntuu. ;) Mutta jotenkin aina kun se nukkuu niin nukkuu kyllä niin antaumuksella. Oikein huokuu se nautinto siinä. Ihanaa katseltavaa <3

   Poista