sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Uutta kotona


Kotiin on tullut kaikenlaista uutta..

* Iso pullo löytyi vintistä. Edellisen asukkaan jättämä. Kauniin värinen pullo pääsi olohuoneeseen.

* ostamani isovelikerät menivät palloiksi lasimaljakkoon. Ihanat värit pääsivät esille kunnes niistä neulon. Lankapallot ovat vaan jotenkin niin houkuttelevia ja kauniita. Saavat olla ihan esillä.

* Pikkupöydän alahyllyllä uusi turkoosi kori jossa pleikkarin ohjaimet. Ennen ne vaeltelivat missä sattuu. Nyt tietyssä paikassa helposti otettavissa, mutta kuitenkin kauniisti piilossa.

*Nyt parempaa kuvaa siitä mainitsemastani verhosta olohuoneen ja eteisen välissä. Oksa kiinni seinään juuttinarulla. Siihen verho. Pöllö asustamaan oksan päälle.  Verho piti saada kiinni sivuille ettei olisi koko ajan edessä. Siihen keksin laittaa molemmin puolin vanhat kaulakoruni.

* Sain muutama vuosi sitten vanhemmiltani pussillisen vanhoja verhoja. Silloin laitoin heti yhden verhoparin olohuoneen ikkunaan. Nyt laitoin toisen verhoparin keittiön ikkunaan. Tykkään noista verhon väreistä.

4 kommenttia:

 1. Onpa ihana tuo oksa pöllöineen! Ja kaikkea muutakin nättiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kiva kun välillä saa laitettua kotia. Taas enempi siihen suuntaan minkä sen haluaa olevan. Sellainen että on vanhaa ja väriä..

   Poista
 2. Kaikkea kivaa. Piristää niin mieltä kun innostuu kotia sisustamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Välillä on niitä kausia että tulee kauheesti ideoita. olisi ihanaa päästä kaikkia toteuttamaan. Nyt olen toteutellut näitä ideoita jotka ei maksa mitään ;) Ikea reissu pitäisi jossain vaiheessa heittää.... :))

   Poista