keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Kirjanmerkki

Olen jo jonkin aikaa miettinyt että haluaisin tehdä jonkin kivan kirjanmerkin. Mietin neuloisinko sen vai askartelisinko. Päädyin viimeiseen.

Olin käyttänyt kirjanmerkkinä mitä ikinä käteen yöpöydältä sattui, usein se oli hiuslenkki.. Eilen Kotoliving- sivuilla oli ohje kirjanmerkin tekemiseen. Se iski heti ja askartelin tyttöjen kanssa kirjanmerkit. Tytöt saivat tehdä omansa.

Kylläpä oli ihanaa eilen avata kirja kohdasta johon olin jäänyt, kun vastassa oli kaunis kirjanmerkki. Kyllä se vaan vaikuttaa paljon. Ihan niinkuin aamuisin pitää valita tarkoin kiva kuppi josta juo aamukahvinsa.. Nää on vaan näitä pieniä juttuja jotka tekee elämästä ihanaa... :))

6 kommenttia:

 1. Totta! Ja mahottoman kaunis kirjanmerkki.

  Ajankohtainen aihe. Kun pitkästä aikaa aloin ahmimaan kirjoja tuli kirjanmerkkiä ikävä. Onneksi muistin saaneeni aikanaan esikoiselta kirjanmerkin. "säkkikangasta" johonka kirjottu kuvioita.
  Sitä luxusta arkeen aivan toisella tapaa kuin kirjan väliin merkiksi jemmattu kännykkä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun kirjanmerkissä on ihanasti myös tunnearvoa kun olet saanut lapselta <3 Joo, on se vaan ihanaa kun on ihan oikea kirjanmerkki :))

   Poista
 2. Ihana. Mulla on ollut tuo sama ajatus, kirjanmerkki pitäis tehdä mutta en vaan ole saanut tehtyä. On niin sievä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mullakin kesti ennen kuin sain aikaiseksi tehdä. Mutta eipä siinä aikaa paljoa mennyt kun lopulta otin tavarat esiin. Ja on se vaan ihanaa kun on kirjanvälissä kaunis merkki :))

   Poista