sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Kevättä kuitenkin


Aamuisin ulkona paukkuu pakkanen. Tänäänkin yli 20 astetta. Ihanaa kuitenkin kun aurinko paistaa ja linnut laulaa. Pakkasesta huolimatta mieli on siellä keväässä jo. Kyllä se sieltä tulee.

Sain luettua Virpi Hämeen-Anttilan kirjan. Se oli mulla äidiltäni lainassa. Kirja oli aika mielenkiintoinen, loppu yllättävä. Uusi kirja jo aloitettu, sängyn vieressä pino kirjoja. Aina pitää olla kirja kesken. Luen iltaisin sängyssä Siihen on hyvä nukahtaa, tulee uni kivasti silmiin. Jos ei ole mitään kirjaa luettavana niin ahdistaa. Onneksi nyt on useampi kirja odottamassa lukemista.

Yleensä sunnuntaiaamuisin on hoppu, kolme vanhinta lasta menee harkkoihinsa. Tänä sunnuntaina sitä ei ollut. Kaikki sen verran flunssaisia että parempi lepäillä kotona. Oma tanssi on kuitenkin illalla, ihanaa päästä sinne.

6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia on aina vaan täällä!

  VastaaPoista
 2. jotenkin ihanaa tuo teidän (makkarin?) tapetti. Onko se vanhaa tapettia? Mullakin kirjoja kesken ja kokonaan lukematta...joskus sitten kun on aikaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ylimmät kolme kuvaa on meidän makkarista. Ja tapetti on tosiaan vanhaa. Oli jo täällä kun muutimme ja on varmaan ollut jonkin aikaa. sitä en halua vaihtaa. <3 Joo, eipä sitä kauheesti jaksa lukea kun on pieni. <3 Iltaisin haluaa vaan olla tekemättä mitään sohvalla tai mennä nukkumaan. Mäkin aloin lukee taas n 1,5v sitten ;) Ja nyt sitten onkin tullut luettua ja paljon! <3

   Poista
 3. Täälläkin on tosi kylmät yöt. Teillä on muuten ihania tapetteja. Minulla on nyt tapettikuume, mutten kyllä aio hankkia tapetteja tähän asuntoon, jotenkin ne eivät sopisi minusta tänne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvissa näkyvät tapetit ovat tosiaan vanhoja. Edellisen asukkaan laittamia. Pidän niistä. Olohuoneessa ja keittiössä on meidän laittamat mutta haluaisin kyllä vaihtaa ne.. :) Tapetit tuovat kyllä kotiin paljon ilmettä.

   Poista