torstai 7. maaliskuuta 2013

Okratyyny

Neuloin okranvärisestä isovelilangasta tyynynpäälisen. Ihan yksinkertainen malli, omasta päästä. Puiset napit toiselle puolelle. Tyynyn valmistuttua tytöille tuli tietty riitaa että kumpi pääsee pötköttelemään pää uudella tyynyllä. ;) Sanoin että kyllähän siihen molemmat sopii. Nyt vaan täytyy toivoa että tyynyn napit pysyvät. Napit ovat Helgan lemppari rouskuteltavaa...

Helgasta puheenollen. Pureskeli mun nettitikun pään niin ettei se tietenkään enää toiminut. pari päivää olin ilman nettiä, sitten mies meni soneralle ja hommasi meille uudet systeemit. Onni onnettomuudessa, nyt on ihanan nopea netti verrattuna edelliseen.

Alkuviikko oli ihana. Maanantaina sisko & -tyttö tuli aamupäivä vierailulle. Tiistaina tuli ystävä kahden poikansa kanssa. Kylläpä on kummipoikakin kasvanut! Kova poika hymyilemään. Ja kuulemma kääntyikin jo ensimmäisen kerran. Toivat Helmille synttärilahjan. Tuhkimopyyhkeen ja ystävän tekemät korut. Kiitos Tinyangel.

Tiistai iltana Helmille nousikin sitten kuume. Kurkkukipua ja flunssaa on muillakin lapsilla. Eilenkin tytön kuume vielä nousi. Peruin sitten tämänpäiväisen 4v neuvolan. Mennään sitten kun ollaan taas kunnossa.

Viimeiseen kuvaan : Missä on Helga? :D Meillä on nykyään aina sängyssä tuollainen möykky. Siellä ihana pikkupossu nukkuu.


4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista sinne suuntaan! Kaunis tyyny tuli. Ihana röh! teillä :) <3 onni onnettomuudessa-->onneksi olkoon nopeammasta netistä! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täällä voidaankin jo paremmin. Kolme päivää piti tytöllä pientä kuumetta. Nyt ei ole ainakaan vielä enää noussu t:)

   Poista
 2. Ihana Helga <3 <3 <3

  Ihailen sun taitoja tehdä omasta päästä mitä vain neulomuksia mieleen tulee, wau! Ootko aina osannut? Kaunis tyyny.

  Omppuhilloa ja pannaria... mä tuun teille kylään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Vaikka ei nyt ihan mitä vain. Tälläisissä yksinkertaisissa mennään :)) Käsityö innostus iski silloin kun esikoinen oli pieni. Pienesti aloitin säärystimistä. Sitten n vuosi taukoa ja kun aloin odottamaan Peikkoa niin aloin uudestaan neulomaan ja siitä se innostus sitten lisääntyi ja aloin opettelemaan kaikkea uutta :) ihana harrastus kyllä. <3
   pannari on kyllä herkkua! se ei kauaa meillä vanhentunut ;)

   Poista