tiistai 7. tammikuuta 2014

Kirjoneulesukat


Loppiaisaamuna ilmassa oli kireyttä. Tuntui että lapset tappelivat joka asiasta, taisi loman loppuminen tuntua.. Päätimme lähteä ruuan jälkeen koko porukka metsään kävelemään. Vain Helga jäi kotiin nukkumaan. Ja teki hyvää! (Loppupäivä sujui paljon paremmin, kyllä luonnolla on oma taikansa!)

Menimme pitkän lenkin. Pieninkin jaksoi yllättävän hyvin kävellä. Vain ihan loppumatkasta tuli väsykiukku ja mies talutti sitten molemmat koirat ja minä kannoin 3v:n sylissä. Vanhemmat lapset nauttivat koko lenkistä. Metsä ja luonto on kyllä koko porukalle niin rakas. Lapset rakastavat sitä kun saavat juosta ja touhuta. Koiratkin saivat hetken juosta vapaana pitkin peltoa. Riemua!

Minulla oli tavoitteena tehdä itselleni uudet villasukat loman aikana. Eilen neuloin sukat loppuun ja päättelin joten tavoite tuli toteutettua! Ja nämä ovat elämäni ensimmäiset kirjoneulesukat, jee! Aloitin tälläisistä helpoista. Kuvio omasta päästä. Vain kahta lankaa kerrallaan vuorotellen. Ei pitkiä langan juoksuja, ei vaikeita kuvioita. Olen tyytyväinen! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja vaikeuttaa pikkuhiljaa.Sain ystävältäni joululahjaksi mm kolme kerää 7veljestä lankaa. Nuo kerät pääsivät näihin sukkiin.

(viimeisessä kuvassa näkyy  kuraiset housuni.. Lenkillä rapa välillä roiskui. Tuntuu että tän porukan kanssa muutenkin vaatteet ovat aina enemmän tai vähemmän rapaset. Välillä koirat hypähtää riemusta vasten tai sitten kun kantaa pientä yltä päältä kuraista tyttöä sylissä...Elämää... :) )

Tänään alkoi arki. Pojat lähtivät kouluun. Minä taidan tehdä vähän suuremman siivouksen. Ja ruokakaupassa on käytävä. Harrastuksetkin jatkuvat taas tänään.

4 kommenttia:

  1. Todella kauniit sukat olet kutonut, ihanat värit! Rapatessa roiskuu, nou hätä ;)

    VastaaPoista
  2. Olen samaa mieltä, luonto hoitaa ♡ Me tehdään nyt urakalla puita ja itsestä tuntuu, että siinä aukon laidalla metsää katsellessa, menisi vaikka koko päivä.

    VastaaPoista